Along Spoon Mayat

Along Spoon Mayat. Pada waktu itu nama kumpulan spoon menjadi dambaan dan kegilaan ramai, mendengar khabar berita kehilangannya ramai yang cuba ambil kesempatan dengan menghubungi keluarga along. Mayat mangsa ditemui di tepi jalan berhampiran kawasan pembenihan anak ikan kampung kilang baru.

Pembunuh Along Spoon from ohbulan.com

22 tahun berlalu, namun tragedi yang menimpa along spoon masih terpahat kukuh dalam ingatan para peminatnya. Along spoon atau nama sebenarnya, sabi’ul malik shafiee pernah mencetuskan satu fenomena dalam. Sehari setelah jasad along ditemukan, seorang anggota polisi malaysia ditahan karena diduga sebagai pelaku pembunuhan along.

Kabarnya Yang Membunuh Along Itu Polisi.

Keluarga berhabis rm200,000 upah bomoh cari along spoon. Ketika ditemui, mayat berada berkedudukan seperti posisi janin dalam rahim. Sebelum itu, media melaporkan, along telah didapati hilang pada 25 disember 1999.

Sidang Terhadap Kasus Pembunuhan Ini Dimulai Pada 19 Januari 2000.

Pada waktu itu nama kumpulan spoon menjadi dambaan dan kegilaan ramai, mendengar khabar berita kehilangannya ramai yang cuba ambil kesempatan dengan menghubungi keluarga along. Kronologi kes pembunuhan along spoon. Mayat mangsa ditemui di tepi jalan berhampiran kawasan pembenihan anak ikan kampung kilang baru.

Read >>  Maksud Seperti Tikus Membaiki Labu

Masa Tu Memang Sedih Bila Nengok Buletin Utama Bila Ibu Kandung Along Tetap Percaya Yang Anaknya Masih Hidup Dan Akan Kembali Suatu Hari Lagi.

Pejam celik pejam celik, dah hampir 10 tahun along spoon meninggalkan kita semua. Ibu arwah, rohani abdul aziz, 58, berkata, memang mereka sudah reda dan terima. Ibu arwah, rohani abdul aziz, 58, berkata, memang merek

Beliau Terkenal Sebagai Penyanyi Kumpulan Pop Rock Malaysia, Spoon Dan Meraih Kejayaan Dalam Tempoh Yang Singkat Dalam Kerjaya Muziknya.

Selepas 22 tahun, keluarga along spoon masih belum dapat menerima kenyataan bahawa jasad yang dikebumikan adalah jen4zah anak mereka berdasarkan kepa­da keadaan fizikal dan pakaian yang ditunjukkan kepada mereka ketika sesi pengecaman m4yat. Seperti yang diungkapkan oleh berbagai media di malaysia, sidang berjalan cukup alot, karena baru pada 10 april 2002, mahkamah tinggi serambah memutuskan. Pria bernama lengkap sabi'ul malik shafiee ditemukan jasadnya terikat dalam karung.

Sehari Setelah Jasad Along Ditemukan, Seorang Anggota Polisi Malaysia Ditahan Karena Diduga Sebagai Pelaku Pembunuhan Along.

Viral, drummer ghaib band spoon plus kisah tragis kematian vokalis. Rupanya sang vokalis yang bernama along adalah korban pembunuhan yang tewas pada 6 januari 2000 di malaysia. Along dikabarkan menghilang pada 25 desember 1999.