Anak Anak Johan Dan Ozlyn

Anak Anak Johan Dan Ozlyn. Nama sebenarnya mohd yazid lim bin mohamad aziz. Maka terjawaplah persoalan anak yang dilahirkan tahun ini, yang dikatakan tidak cukup bulan tetapi lahir dengan berat 4kg.

Nama Anak Johan Dan Ozlyn Satu Dalam Sejuta Ozlynn from yaelchavez95.blogspot.com

Baru jer nak on dengan isteri ada jer halangan. Itulah yang perasaan yang dilalui pasangan selebriti, ozlynn waty dan johan apabila anak sulung mereka, ahmad ariq hanania berlepas ke ireland bagi memulakan pengajian dalam bidang perubatan di sebuah universiti di sana ahad lalu. Tahniah kami ucapkan kepada si johan dan ozlyn.

Johan Juga Merupakan Seorang Peminat Tegar Arsenal.beliau Kerap Kali Dilihat Memakai Jersi Arsenal Dan Meminati Pasukan Tersebut Sejak Dari Kecil Lagi.

Sejak ada anak baru anak derhaka lawak ozlyn johan bahan ayda jebat janna nick depan. Klik pic utk baca.atas iklan ada close Menerusi entri terbaru di instagram (ig), ozlynn menjelaskan perkahwinannya bersama johan adalah akibat dipaksa oleh abahnya dan bersyukur apabila keputusan yang dilakukan itu.

Maka Terjawaplah Persoalan Anak Yang Dilahirkan Tahun Ini, Yang Dikatakan Tidak Cukup Bulan Tetapi Lahir Dengan Berat 4Kg.

Melihat dalam penulisan aktres ini di instagram pula, ozlynn mendedahkan ariq merupakan anak yang banyak mengajar dia dan suami dalam semua perkara dan menitipkan ucapan serta doa. Itulah yang perasaan yang dilalui pasangan selebriti, ozlynn waty dan johan apabila anak sulung mereka, ahmad ariq hanania berlepas ke ireland bagi memulakan pengajian dalam bidang perubatan di sebuah universiti di sana ahad lalu. Setelah tiga minggu melahirkan cahaya mata keenam, ozlyn wati yang merupakan isteri kepada pelawak terkenal, johan akhirnya mengumumkan nama anak perempuan mereka itu di laman instagram.

Read >>  Cara Semak Nombor Socso

Nama Penuh Anak Anak Johan Dan Ozlyn.

Anak sulung johan dan ozlyn dakwaan dibayar rm160000 berlakon teater akhirnya johan dan ozlynn buka mulut. Johan ialah anak saudara kepada pelawak veteran, salih yaacob dan sudah mendirikan rumah tangga dengan pelakon ozlynn waty sebelum bergelar selebriti lagi. Maybe yusuf boleh jadi anak yang soleh macam abg ariq.

Selepas Tiga Minggu Melahirkan Cahaya Mata Keenam, Pelakon, Ozlyn Wati Akhirnya Tampil Mendedahkan Nama Puterinya Itu.

Selain bercerita mengenai perkembangan terbaru dan pengalaman masa lalu mereka, johan dan ozlynn akan turut berkongsi kisah bagaimana mereka berkenalan, berkahwin. Beliau mempunyai darah kacukan cina di sebelah ibu dan melayu di sebelah bapanya. Meraih trofi artis komedi lelaki popular di anugerah bintang popular berita harian 2011, rancangan radio terbaik bersama (ray & hani.

Nama Penuh Anak Anak Johan Dan Ozlyn.

Sabtu lepas (6 februari) di hospital prince court, seorang bayi lelaki milik johan dan ozlyn telah selamat dilahirkan. Dilahirkan di ampang, selangor pada 13 jun 1984. Ada info baru baca first sana,.dan mlm tadi ozlyn dan johan kena kutuk teruk kat ig.,siap betekak dgn peminat,apa pun awak dh pun gi umrah.johan tu buat2la suruh.