Anak Johan Dan Ozlyn Yang Sulung

Anak Johan Dan Ozlyn Yang Sulung. Anak sulung johan dan ozlyn selain bercerita mengenai perkembangan terbaru dan pengalaman masa lalu mereka, johan dan ozlynn akan turut berkongsi kisah bagaimana mereka berkenalan, berkahwin. Pelakon ozlynn terkejut selepas namanya dan suami, johan dikaitkan sebagai selebriti yang dikatakan mendapat bayaran rm160,000 untuk menjaya.

Anak Sulung Johan Dan Ozlyn hufynarc from hufynarc.blogspot.com

Ingat lagi gambar berpeluk johan dengan ozlyn? Biarpun kurang terkenal di kaca tv, ozlynn sebenarnya sangat aktif di belakang tabir. Tak selalu kita dengar kisah anak sulung kepada rozlinawaty ismail dan mohd yazid lim mohamad aziz ni.

Anak Sulung Johan Dan Ozlyn Selain Bercerita Mengenai Perkembangan Terbaru Dan Pengalaman Masa Lalu Mereka, Johan Dan Ozlynn Akan Turut Berkongsi Kisah Bagaimana Mereka Berkenalan, Berkahwin.

Anak sulung johan dan ozlyn dakwaan dibayar rm160000 berlakon teater akhirnya johan dan ozlynn buka mulut. Seperti juga dengan pasangan selebriti ozlyn dan johan yang terpaksa berjauhan dengan anak sulung kesayangan. Mama rindu menurut ozlynn, dia telah menghantar kiriman mesej.

Nama Sebenarnya Mohd Yazid Lim Bin Mohamad Aziz.

Membaca kapsyen yang ditulis ozlynn membuatkan ramai rakan artis dan orang ramai berasa sebak dan tersentuh dengan ucapan serta doa yang dititipkan untuk anak sulung kesayangannya pelakon tersebut bersama johan. Anak sulung johan dan ozlyn | iluminasi. Dilahirkan di ampang, selangor pada 13 jun 1984.

Read >>  Pejabat Mahkamah Anak Negeri Daerah Penampang

Netizen Sebak Dan Tersentuh Dengan Kapsyen Ozlynn.

Dakwaan dibayar rm160,000 berlakon teater, akhirnya johan dan ozlynn buka mulut! Bagaimanapun, johan menerusi akaun instagram yang dikongsi bersama isterinya @jozlynnhanania telah memuat naik sekeping foto dan kapsyen dan mengesahkan isterinya selamat melahirkan bayi perempuan sulung seberat 4.11 kilogram pada 25 november lalu. Memetik portal astro gempak, anak sulung johan dan ozlynn iaitu ariq telah berangkat ke luar negara untuk menyambung pengajian dalam bidang perubatan di dublin, ireland semalam.semoga segalanya berjalan lancar dan sukses selalu kami ucapkan.

Setelah Tiga Minggu Melahirkan Cahaya Mata Keenam, Ozlyn Wati Yang Merupakan Isteri Kepada Pelawak Terkenal, Johan Akhirnya Mengumumkan Nama Anak Perempuan Mereka Itu Di Laman Instagram.

Anak sulung pasangan selebriti, johan dan ozlyn waty iaitu ahmad ariq hanania difahamkan baru sahaja terbang ke ireland pada ahad lalu bagi memulakan pengajian dalam bidang perubatan di universiti disana. Mvngkin kerana perasaan yang berc4mpur gembira dan sayu, ozlynn menerusi… Tak selalu kita dengar kisah anak sulung kepada rozlinawaty ismail dan mohd yazid lim mohamad aziz ni.

Beliau Mempunyai Darah Kacukan Cina Di Sebelah Ibu Dan Melayu Di Sebelah Bapanya.

Memilih nama yang sangat indah iaitu nur latifah cherdiq hanania, ozlyn mengatakan bahawa sudah tujuh tahun mereka menyimpan nama itu dan kini akhirnya dapat. Selalu jarang anak bujang menempel. Difahamkan ariq menyambung pengajiannya ke dublin, ireland dalam bidang perubatan.