Anak Johan Dan Ozlyn

Anak Johan Dan Ozlyn. Johan dan ozlyn bagi nama anak diorang ahmad sodiq hainana. Klik pic utk baca.atas iklan ada close

Anak Sulung Johan Dan Ozlyn Johan & Ozlynn Pernah Gadai from pook-lawwe.blogspot.com

Menggunakan 'johan' atau 'johan raja lawak' sebagai nama komersial. Zubir mewakili warga kerja b*pop ingin merakamkan ucapan selamat pengantin baru kepada aktres rozlinawaty ismail atau ozlyn wati, 28 yang selamat diijabkabulkan dengan pasangannya, muhammad yazid lim atau lebih popular sebagai johan raja lawak, 25, apabila melangsungkan pernikahan secara. Sabtu lepas (6 februari) di hospital prince court, seorang bayi lelaki milik johan dan ozlyn telah selamat dilahirkan.

Nama Penuh Anak Anak Johan Dan Ozlyn.

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan pengantin nie. Hasil perkahwinan johan dan ozlynn, mereka dikurniakan lima orang cahaya mata iaitu ariq, sodiq, haziq, cantiq dan moleiq. Nama penuh anak anak johan dan ozlyn.

Read >>  Etiqa Branch Johor

Nama Sebenarnya Mohd Yazid Lim Bin Mohamad Aziz.

Klik pic utk baca.atas iklan ada close Sabtu lepas (6 februari) di hospital prince court, seorang bayi lelaki milik johan dan ozlyn telah selamat dilahirkan. Sebabnya diorang berdua kawin 25 julai 2009 hari tue.

Johan Raja Lawak Dan Ozlyn Wati Menunaikan Umrah (2 Gambar) 12 January 2014.

Dan pada majlis itu nanti, saya akan mengundang tetamu ‘istimewa’. Tunggulah nanti,” kata ozlyn yang akui tertarik dengan sikap johan yang tidak hipokrit. Merupakan pelawak, pelakon, pengacara dan penyampai radio yang mula aktif dalam dunia hiburan sejak tahun 2007.

Baru Jer Nak On Dengan Isteri Ada Jer Halangan.

Ozlyn dan johan bersama budak lelaki yang terus menjadi tanda tanya. Baru jer nak on dengan isteri ada jer halangan. Huhuhu senang2 suruh reporter letak nama penuh anak dia bleh tau sp bpknyer kan hheheheheheh.

Dilahirkan Di Ampang, Selangor Pada 13 Jun 1984.

Katanya lagi, nama tersebut sebenarnya telah pun disimpan lebih daripada tujuh tahun sebelum diberikan kepada anak bongsunya itu. Tapi kami rasa anak mereka berdua nie tak cukup bulan rasanya. Menerusi entri terbaru di instagram (ig), ozlynn menjelaskan perkahwinannya bersama johan adalah akibat dipaksa oleh abahnya dan bersyukur apabila keputusan yang dilakukan itu.