Anak Sharifah Shahirah Dengan Jatt

Anak Sharifah Shahirah Dengan Jatt. Pelakon dan penyampai radio suria fm, shiera atau nama penuhnya, sharifah shahirah binti syed abu bakar lebih dikenali sebagai shiera. Sharifah shahira atau lebih dikenali dengan sapaan shira menjel

Allisya, Anak Sharifah Shahira Bersama Jatt Black Dog Bone from mdaily.co

Saya tak kisah pun janji saya sihat. Pelakon dan penyampai radio suria fm, shiera atau nama penuhnya, sharifah shahirah binti syed abu bakar lebih dikenali sebagai shiera. Meski seperti biasa menulis kapsyen lucu, sheira menerusi instagram turut berkongsi foto istimewa itu sambil memberi pesan bahawa masih banyak yang perlu diteroka anaknya.

Saya Tak Kisah Pun Janji Saya Sihat.

Terdahulu, hasil dari perkahwinan bersama ijoy, mereka telah dikurniakan lima cahaya mata iaitu airell, 12, airra, 9, auddra, 7 dan adeena, 3 bulan. Allisya, anak sharifah shahirah dan jatt ali nyanyi lagu dance monkey. Muntah tanpa henti, anak shiera masuk hospital.

Read >>  Ozlyn Anak Siapa

Dia Bagaimanapun Menarik Balik Keputusan Tersebut Pada Saat Akhir.

Umum mengetahui, penyampai radio suria fm, sharifah shahirah atau lebih mesra dengan panggilan shiera mempunyai seorang anak perempuan bernama allisya hasil perkahwinan bersama vokalis kumpulan lagenda, black d0g b0ne, jatt ali. Hubungan kekeluargaan di antara mereka masih lagi utuh, meskipun jatt dan kakaknya, sharifah shahirah sudah lama bercerai sekitar 20 tahun yang lalu. Pelakon sharifah shahirah memberitahu mahu menjadikan anaknya, allisya tahir sebagai penyanyi selepas melihat minat mendalam dalam bidang itu.

Ini Wajah Anak Jatt Bersama Sharifah Shahirah ~ Gegar Vaganza 2019 (Minggu 6)#Gv#Gv2019#Gegarvaganza#Gegarvaganza2019#Anakjatt

Namun shahirah atau lebih mesra dengan panggilan sheira berkata semuanya terpulang kepada anak sulungnya itu. Bayi perempuan tersebut dilahirkan dengan berat 3.89kg. Penyanyi baharu, allisya tahir, 23, tidak pernah berenggang dengan ibunya yang juga pelakon, pelawak dan pengacara versatil, sharifah shahirah sejak kecil.

Meskipun Hanya Pada Peringkat Diploma, Saya Berbangga Dengan Pencapaian Allisya Yang Kini Bekerja Mengendalikan Media Sosial Di Sebuah Agensi.

Sekali pandang sama sangat wajah ibu saudaranya, sharifah sakinah !! Pelakon dan penyampai radio suria fm, shiera atau nama penuhnya, sharifah shahirah binti syed abu bakar lebih dikenali sebagai shiera. Shiera selamat lahirkan anak kelima.

Bimbang Dengan Berat Badan Anak Yang Berlebihan, Penyampai Radio, Sharifah Shahirah, 47, Terlintas Hendak Melakukan Pemb.edahan Pintasan Perut Atau Bariatrik S.urgery.

Sharifah shahirah atau lebih dikenali sebagai shiera ijoy memang cukup terkenal dikalangan peminat dunia seni hiburan. Wah muka dan dagu semakin runc1ng. Allisya adalah anak hasil perkongsian perkahwinan pertama sharifah shahirah dengan vokalis kumpulan legenda, black dog bone, jatt.