Anak Sulung Johan Dan Ozlyn Farid

Anak Sulung Johan Dan Ozlyn Farid. Rozlinawaty ismail (lahir 22 september 1981) adalah pelakon, pengacara dan pengurus artis malaysia. Difahamkan ariq menyambung pengajiannya ke dublin, ireland dalam bidang perubatan.

Anak Sulung Johan Dan Ozlyn Johan & Ozlynn Pernah Gadai from pook-lawwe.blogspot.com

Dedah anak sulung bijak urus kewangan,. Anak sulung kepada pasangan selebriti johan dan ozlynn wati, ariq, telah berangkat ke luar negara pada ahad bagi melanjutkan pengajiannya. Bagaimanapun, johan menerusi akaun instagram yang dikongsi bersama isterinya @jozlynnhanania telah memuat naik sekeping foto dan kapsyen dan mengesahkan isterinya selamat melahirkan bayi perempuan sulung seberat 4.11 kilogram pada 25 november lalu.

Berita Terkini Punca Farah Fauzana Dan Hafiz Batal Nikah Perkahwinan Pada 17 September Ini.

Beliau mempunyai darah kacukan cina di sebelah ibu dan melayu di sebelah bapanya. Misteri anak ozlyn yang dikatakan anak farid kamil terungkai ? Ozlynn mendedahkan ariq merupakan anak yang banyak mengajar dia dan suami dalam semua perkara dan menitipkan ucapan serta doa yang sangat istimewa untuk anak sulungnya itu.

Read >>  Anak Anak Johan Dan Ozlyn

Kalau Tak Percaya, Jom Tengok Video Ni.

Sudah tentu pelbagai persiapan dilakukan kerana gembira menanti saat kelahirannya itu. Itu semua sebenarnya adalah halal sebab diorang dah berkahwin dah pun. Johan rj bakal nikah ozlyn wati 25 julai.

Perasaan Bercampur Baur Yang Kini Sedang Dilalui Oleh Pasangan Selebriti, Johan Dan Ozlynn Waty Apabila Anak Sulung Mereka Iaitu Ahmad Ariq Hanania Terbang Ke Ireland Bagi Memulakan Pengajian Dalam Bidang Perubatan Di.

Ada info baru baca first sana,.dan mlm tadi ozlyn dan johan kena kutuk teruk kat ig.,siap betekak dgn peminat,apa pun awak dh pun gi umrah.johan tu buat2la suruh. Klik pic utk baca.atas iklan ada close Mvngkin kerana perasaan yang berc4mpur gembira dan sayu, ozlynn menerusi…

Johan Asaari Dah Tak Laku???.

Ozlynn adalah pengurus suaminya sendiri, johan raja lawak. Biodata dan latar belakang pelawak johan raja lawak. Nama sebenarnya mohd yazid lim bin mohamad aziz.

Biarpun Kurang Terkenal Di Kaca Tv, Ozlynn Sebenarnya Sangat Aktif Di Belakang Tabir.

Akhirnya johan raja lawak mengakui yang dia sudah berkahwin dengan ozlyn 5 tahun yang lalu. Itulah yang perasaan yang dilalui pasangan selebriti, ozlynn waty dan johan apabila anak sulung mereka, ahmad ariq hanania berlepas ke ireland bagi memulakan pengajian dalam bidang perubatan di sebuah universiti di sana ahad lalu. Di samping menjadi pengurus kepada kerja suaminya, gadis yang dikenali dengan imej berambut pendek ini sebenarnya juga merupakan seorang pelakon dan pengacara.