Anak Sulung Johan Dan Ozlyn

Anak Sulung Johan Dan Ozlyn. Rozlinawaty ismail (lahir 22 september 1981) adalah pelakon, pengacara dan pengurus artis malaysia. Sudah tentu pelbagai persiapan dilakukan kerana gembira menanti saat kelahirannya itu.

Anak Sulung Johan Dan Ozlyn hufynarc from hufynarc.blogspot.com

Gambar majlis akad nikah johan raja lawak & ozlyn bertemakan arabian kami di budiey dot com media ingin mengucapkan selamat pengantin baru buat johan raja lawak dan ozlyn yang telah sah bergelar suami isteri pada 25 julai lalu di masjid lembah jaya, ampang. Merupakan pelawak, pelakon, pengacara dan penyampai radio yang mula aktif dalam dunia hiburan sejak tahun 2007. Anak sulung pasangan selebriti, johan dan ozlyn waty iaitu ahmad ariq hanania difahamkan baru sahaja terbang ke ireland pada ahad lalu bagi memulakan pengajian dalam bidang perubatan di universiti disana.

Ingat Lagi Gambar Berpeluk Johan Dengan Ozlyn?

Menerusi perkongsian tersebut, johan turut memberitahu anak dan isterinya berada dalam. Kalau tak percaya, jom tengok video ni. Tak selalu kita dengar kisah anak sulung kepada rozlinawaty ismail dan mohd yazid lim mohamad aziz ni.

Anak Sulung Johan Dan Ozlyn.

Seperti semua sedia maklum ozlynn waty merupakan isteri kepada pelawak popular tanahair, johan raja lawak. Mereka berdua sebenarnya dah berkahwin sebelum johan bergelar artis lagi. Nama sebenarnya mohd yazid lim bin mohamad aziz.

Read >>  Anak Sulung Ozlyn Anak Siapa

Ozlynn Adalah Pengurus Suaminya Sendiri, Johan Raja Lawak.

Itulah yang perasaan yang dilalui pasangan selebriti, ozlynn waty dan johan apabila anak sulung mereka, ahmad ariq hanania berlepas ke ireland bagi memulakan pengajian dalam bidang perubatan di sebuah universiti di sana ahad lalu. Ozlynn mendedahkan ariq merupakan anak yang banyak mengajar dia dan suami dalam semua perkara dan menitipkan ucapan serta doa yang sangat istimewa untuk anak sulungnya itu. Merupakan pelawak, pelakon, pengacara dan penyampai radio yang mula aktif dalam dunia hiburan sejak tahun 2007.

Sebabnya Diorang Berdua Kawin 25 Julai 2009 Hari Tue.

Pada satu entri di instagram jozlunnhanania, ozlynn berkongsi video anak sulungnya ariq yang begitu bijak menerangkan tentang kebaikan susu ibu. Anak sulung johan dan ozlyn dakwaan dibayar rm160000 berlakon teater. Bagaimanapun, johan menerusi akaun instagram yang dikongsi bersama isterinya @jozlynnhanania telah memuat naik sekeping foto dan kapsyen dan mengesahkan isterinya selamat melahirkan bayi perempuan sulung seberat 4.11 kilogram pada 25 november lalu.

Menerusi Satu Perkongsian Di Instagram, Ozlynn Turut Memuat Naik Video Dan Gambar Momen Anaknya Itu.

Nama penuh anak anak johan dan ozlyn. Dilahirkan di ampang, selangor pada 13 jun 1984. Anak sulung pasangan selebriti, johan dan ozlyn waty iaitu ahmad ariq hanania difahamkan baru sahaja terbang ke ireland pada ahad lalu bagi memulakan pengajian dalam bidang perubatan di universiti disana.