Anak Sulung Johan Raja Lawak

Anak Sulung Johan Raja Lawak. Sabtu lepas (6 februari) di hospital prince court, seorang bayi lelaki milik johan dan ozlyn telah selamat dilahirkan. Berita gembira itu dikongsikan sendiri oleh mereka menerusi akaun instagram (ig).

Anak Johan Raja Lawak / Biodata Dan Latar Belakang Pelawak from darcivaa.blogspot.com

Johan ozlyn bakal timang cahaya mata hiburan mstar. Biodata pelakon ozlynn waty isteri johan raja lawak iluminasi. Selain bercerita mengenai perkembangan terbaru dan pengalaman masa lalu mereka, johan dan ozlynn akan turut berkongsi kisah bagaimana mereka berkenalan, berkahwin.

Semoga Mahligai Rumahtangga Yang Dibina Berkekalan Hingga Ke Akhir Hayat.

3,105 likes · 3 talking about this. Advertisement tapi kami rasa […] Biodata dan latar belakang pelawak johan raja lawak.

Sebelum Ini Dikatakan Ozlynn Terperangkap Di Dalam Cinta Tiga Segi Antara Dia, Johan Dan Acong (Sweet Child).

Yazid lim bin mohamad aziz atau lebih dikenali sebagai johan (lahir 13 jun 1984) merupakan seorang pelawak, pelakon dan pengacara malaysia.beliau mempunyai darah kacukan cina di sebelah ibu dan melayu di sebelah bapanya. Ozlynn berkahwin dengan johan raja. Akhirnya misteri anak ozlyn yang dikatakan anak farid kamil terungkai jom klik baca.

Read >>  Anak Sulung Ozlyn Anak Siapa

Lana Nordin Mengandung Anak Pertama (6 Gambar) 3 October 2015 20,701 ;

Tahniah anak ozylnn dan johan raja lawak. Kami di budiey dot com media ingin mengucapkan selamat pengantin baru buat johan raja lawak dan ozlyn yang telah sah bergelar suami isteri pada 25 julai lalu di masjid lembah jaya, ampang. 19:45 berita, gosip artis, hiburan.

Selain Bercerita Mengenai Perkembangan Terbaru Dan Pengalaman Masa Lalu Mereka, Johan Dan Ozlynn Akan Turut Berkongsi Kisah Bagaimana Mereka Berkenalan, Berkahwin.

Johan atau nama sebenarnya muhammad yazid lim, 31, dia terpaksa menolak tawaran yang diberikan kepadanya kerana pihak produksi terpaksa mengikut jadual kerjanya dan ia akan memberi. Johan raja lawak dan ozlyn waty (2 gambar) 4 december 2012. Pelakon dan pelawak johan (raja lawak) menjelaskan komitmennya sebagai penyampai radio era fm antara punca dia kini dilihat kurang muncul dalam drama atau filem terbaharu.

Rozlinawaty Binti Ismail (Lahir 22 September 1981) Adalah Pelakon, Pengacara Dan Pengurus Artis Malaysia.

Beliau mempunyai darah kacukan cina di sebelah ibu dan melayu di sebelah bapanya. Gambar dan biodata erin malek Di samping menjadi pengurus kepada kerja suaminya, gadis yang dikenali dengan imej berambut pendek ini sebenarnya juga merupakan seorang pelakon dan pengacara.