Anak Sulung Johan

Anak Sulung Johan. Selalu jarang anak bujang menempel. Nama sebenarnya mohd yazid lim bin mohamad aziz.

Baby Moleiq Semolek Nama, Selalu Suruh Abang & Kakak Solat from www.majalahpama.my

Biarpun kurang terkenal di kaca tv, ozlynn sebenarnya sangat aktif di belakang tabir. Itulah yang perasaan yang dilalui pasangan selebriti, ozlynn waty dan johan apabila anak sulung mereka, ahmad ariq hanania berlepas ke ireland bagi memulakan pengajian dalam bidang perubatan di sebuah universiti di sana ahad lalu. Pada satu entri di instagram jozlunnhanania, ozlynn berkongsi video anak sulungnya ariq yang begitu bijak menerangkan tentang kebaikan susu ibu.

Biodata Dan Latar Belakang Pelawak Johan Raja Lawak.

Meraih trofi artis komedi lelaki popular di anugerah bintang popular berita harian 2011, rancangan radio terbaik bersama (ray & hani. Akhirnya johan raja lawak mengakui yang dia sudah berkahwin dengan ozlyn 5 tahun yang lalu. Anak sulung kepada pasangan selebriti johan dan ozlynn wati, ariq, telah berangkat ke luar negara pada ahad bagi melanjutkan pengajiannya.

Read >>  Anak Sulung Ozlyn

Tahniah Kami Ucapkan Kepada Pasangan Pengantin Nie.

Anak sulung kepada pasangan selebriti johan dan ozlynn wati, ariq, telah berangkat ke luar negara pada ahad bagi melanjutkan pengajiannya. Memetik portal astro gempak, anak sulung johan dan ozlynn iaitu ariq telah berangkat ke luar negara untuk menyambung pengajian dalam bidang perubatan di dublin, ireland semalam.semoga segalanya berjalan lancar dan sukses selalu kami ucapkan. Biarpun kurang terkenal di kaca tv, ozlynn sebenarnya sangat aktif di belakang tabir.

Terbaharu, Menerusi Laporan Astro Gempak, Anak Sulung Mereka Ariq Telah Berangkat Ke Luar Negara Bagi Menyambung Pengajian Dipercayai Dalam Bidang Perubatan Di Dublin, Ireland Semalam.

Advertisement tapi kami rasa […] Difahamkan ariq menyambung pengajiannya ke dublin, ireland dalam bidang perubatan. Syaziyah sharif april 7, 2022, 2:46 pm.

Itulah Yang Perasaan Yang Dilalui Pasangan Selebriti, Ozlynn Waty Dan Johan Apabila Anak Sulung Mereka, Ahmad Ariq Hanania Berlepas Ke Ireland Bagi Memulakan Pengajian Dalam Bidang Perubatan Di Sebuah Universiti Di Sana Ahad Lalu.

Dilahirkan di ampang, selangor pada 13 jun 1984. Johan raja lawak / johan. Mungkin kerana perasaan yang bercampur gembira dan sayu, ozlynn menerusi satu perkongsian di instagram berkongsi momen manis mereka.

Selalu Jarang Anak Bujang Menempel.

Kongsi perbelanjaan bulanan, ayat semangat anak ozlynn undang sebak. Mereka berdua sebenarnya dah berkahwin sebelum johan bergelar artis lagi. Umum mengetahui, anak sulung johan dan ozlynn iaitu ahmad ariq hanania telah menyambung pengajian dalam bidang perubatan di dublin, ireland sejak tahun lalu.