Anak Sulung Ozlyn

Anak Sulung Ozlyn. Seperti ibu yang lain, ozlynn atau nama sebenarnya rozlinawaty ismail mula meluahkan rasa rindu terhadap anaknya itu. Mereka berdua sebenarnya dah berkahwin sebelum johan bergelar artis lagi.

“Papa Dia Suka Bagi Ruang Dan Peluang Untuk…,” Ozlyn from mediahiburan.my

Anak sulung johan dan ozlyn. Difahamkan ariq menyambung pengajiannya ke dublin, ireland dalam bidang perubatan. Itulah yang perasaan yang dilalui pasangan selebriti, ozlynn waty dan johan apabila anak sulung mereka, ahmad ariq hanania berlepas ke ireland bagi memulakan pengajian dalam bidang perubatan di sebuah universiti di sana ahad lalu.

Menurut Astro Gempak, Anak Lelaki Mereka, Ariq Bakal Bergelar Doktor Itu Telah Berangkat Ke Luar Negara Untuk Menyambung Pengajian Dalam Bidang Perubatan Di Dublin, Ireland Kelmarin.

Selalu jarang anak bujang menempel. Biodata dan latar belakang pelawak johan raja lawak. Difahamkan ariq menyambung pengajiannya ke dublin, ireland dalam bidang perubatan.

Anak Sulung Kepada Pasangan Selebriti Johan Dan Ozlynn Wati, Ariq, Telah Berangkat Ke Luar Negara Pada Ahad Bagi Melanjutkan Pengajiannya.

Itu semua sebenarnya adalah halal sebab diorang dah berkahwin dah pun. Mama rindu menurut ozlynn, dia telah menghantar kiriman mesej. Mungkin kerana perasaan yang bercampur gembira dan sayu, ozlynn menerusi satu perkongsian di instagram berkongsi momen manis mereka.

Read >>  How To Print Ssm Online

Ingat Lagi Gambar Berpeluk Johan Dengan Ozlyn?

Ya, dia anak yang semakin meningkat dewasa semakin menyenangkan hati. Seperti juga dengan pasangan selebriti ozlyn dan johan yang terpaksa berjauhan dengan anak sulung kesayangan. Nama sebenarnya mohd yazid lim bin mohamad aziz.

Apatah Lagi, Sekiranya ‘Orang Baru’ Itu Adalah Anak Sulung Yang Akan Dilahirkan.

Mvngkin kerana perasaan yang berc4mpur gembira dan sayu, ozlynn menerusi… “dia ketuk bilik nak subuh kat masjid… kita cakap mama boleh anta… dia cakap takpe la cuba call pakcik dia (adik aku). Raja lawak semakin bahagia tu selepas isterinya yang juga dramatis rozlinawati ismail atau ozlyn wati disahkan mengandung dua bulan.

Johan Dan Ozlyn Bagi Nama Anak Diorang Ahmad Sodiq Hainana.

Perasaan bercampur baur yang kini sedang dilalui oleh pasangan selebriti, johan dan ozlynn waty apabila anak sulung mereka iaitu ahmad ariq hanania terbang ke ireland bagi memulakan pengajian dalam bidang perubatan di. Baru jer nak on dengan isteri ada jer halangan. Di samping menjadi pengurus kepada kerja suaminya, gadis yang dikenali dengan imej berambut pendek ini sebenarnya juga merupakan seorang pelakon dan pengacara.