Ariq Anak Ozlyn

Ariq Anak Ozlyn. Dia juga yang rasa segala kesusahan dengan kami, dia juga anak yang selalu kena belasah oleh papa dan dia juga anak yang selalu papa sebut dan bangga pada semua orang. Anak sulung kepada pasangan selebriti johan dan ozlynn wati, ariq, telah berangkat ke luar negara pada ahad bagi melanjutkan pengajiannya.

“Bila Berjaya Atas Usaha Kamu…” Anak Lulus IGCSE, Ozlynn from gempak.com

Zubir mewakili warga kerja b*pop ingin merakamkan ucapan selamat pengantin baru kepada aktres rozlinawaty ismail atau ozlyn wati, 28 yang selamat diijabkabulkan dengan pasangannya, muhammad yazid lim atau lebih popular sebagai johan raja lawak, 25, apabila melangsungkan pernikahan secara. Dia anak yang ajar kami semua perkara jadi baru. Sebabnya diorang berdua kawin 25 julai 2009 hari tue.

Misteri Anak Ozlyn Yang Dikatakan Anak Farid Kamil Terungkai!!!

Perasaan bercampur baur yang kini sedang dilalui oleh pasangan selebriti, johan dan ozlynn waty apabila anak sulung mereka iaitu ahmad ariq hanania terbang ke ireland bagi memulakan pengajian dalam bidang perubatan di. Misteri anak ozlyn yang dikatakan anak farid kamil terungkai!!! aza december 14, 2020 at 7:56 pm. 1 response to panas beb!!

Tahniah Abang Ariq, Moga Menjadi Hamba Allah Yang Berjaya Di Dunia Dan Di Akhirat.

Menurut astro gempak, anak lelaki mereka, ariq bakal bergelar doktor itu telah berangkat ke luar negara untuk menyambung pengajian dalam bidang perubatan di dublin, ireland kelmarin. Meraih trofi artis komedi lelaki popular di anugerah bintang popular berita harian 2011, rancangan radio terbaik bersama (ray & hani. Sebabnya diorang berdua kawin 25 julai 2009 hari tue.

Read >>  Mimpi Dapat Anak Lelaki Dalam Islam

Mereka Seterusnya Dikurniakan 5 Orang Anak Bernama Ariq, Sodiq, Haziq, Cantiq Dan Moleiq.

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan pengantin nie. Anak pasangan ozlyn dan johan, ariq kini menyambung pengajian dalam perubatan di ireland. Umum mengetahui, anak sulung johan dan ozlynn iaitu ahmad ariq hanania telah menyambung pengajian dalam bidang perubatan di dublin, ireland sejak tahun lalu.

Lebih Menarik Lagi, Dua Orang Anaknya Iaitu Ariq Dan Sodiq Telah Mengumpul Duit Sendiri Dengan Bekerja Sebagai Pembantu Ayahnya Bagi Membelikan Hadiah Buat Ozlyn.

Biodata dan latar belakang pelawak johan raja lawak. Ozlyn dan johan bersama budak lelaki yang terus menjadi tanda tanya. Bakatnya diwarisi daripada bapa saudaranya, pelawak lagenda salih yaacob.beliau mengacarakan program realiti raja lawak sejak musim.

Difahamkan Ariq Menyambung Pengajiannya Ke Dublin, Ireland Dalam Bidang Perubatan.

Sekitar penghujung september tahun lalu, anak sulung kepada pasangan selebriti johan dan ozlynn wati, ariq, berangkat ke luar negara pada ahad bagi Anak sulung pasangan selebriti, johan dan ozlyn waty iaitu ahmad ariq hanania difahamkan baru sahaja terbang ke ireland pada ahad lalu bagi memulakan pengajian dalam bidang perubatan di universiti disana. Zubir mewakili warga kerja b*pop ingin merakamkan ucapan selamat pengantin baru kepada aktres rozlinawaty ismail atau ozlyn wati, 28 yang selamat diijabkabulkan dengan pasangannya, muhammad yazid lim atau lebih popular sebagai johan raja lawak, 25, apabila melangsungkan pernikahan secara.