Bersalin Di Hospital Putrajaya

Bersalin Di Hospital Putrajaya. Alhamdulillah masih punya kesempatan untuk berkongsi pengalaman isteri aku yang bersalin di hospital putrajaya. Salam ibu2, nak tanya ibu yg pernah bersalin fpp kat hospital putrajaya.

Qissara Dot Com Bersalin Di Hospital Putrajaya from qissaradotcom.blogspot.com

Saya booking melalui panggilan telefon sahaja. So kalau korang nak bersalin kat sni kena ada deposit banyak tu. Alhamdulillah, wa dah selamat bersalin pada 6 september 2015 iaitu hari ahad di hospital putrajaya.

Berdasarkan Facebook Hospital Berkenaan, Pakej Bersalin Hospital Bersalin Razif Bagi Bersalin Normal Adalah Rm 2,450 Dan Lscs Rm5,900.

Dalam pakej bersalin fpp(full paying patient) ni, termasuk urutan selepas bersalin kat ground floor hospital putrajaya. Sewaktu pendaftaran masuk ke hospital untuk bersalin, pesakit dikenakan deposit rm3000. Pakej bersalin di hospital putrajaya 2021 (kos & harga terkini) hospital putrajaya merupakan salah satu pusat perubatan yang terbaik di malaysia.

Read >>  Fomema Check Result

2 Di Hospital Putrajaya (Fpp).

Busy sikit dengan life yang makin hari makin mencabar sejak dah ada anak ni. At first, aku dah book untuk full paying patient kat hospital putrajaya dengan dr hamidah. Sebenarnya saya bersalin di hospital putrajaya.

Alhamdulillah 3X Bersalin Di Hospital Putrajaya.

Pakej bersalin di hospital andorra tahun 2020. Semoga dapat memberi sedikit maklumat untuk anda. Di sini saya nak jawab beberapa soalan dan info yang mungkin ramai nak tahu tentang fpp.

Nanti Da Siap Settle Nak Keluar Ward Dia Akan Pulangkan Balance Jangan Risau.

Alhamdulillah, wa dah selamat bersalin pada 6 september 2015 iaitu hari ahad di hospital putrajaya. Pengalaman bersalin di hospital putrajaya foto: Ni satu kekurangan hospital kerajaan.

Sambutan Hari Kebangsaan Dan Hari Malaysia 2021.

Pengalaman teruk semasa appointment pertama di o&g hospital putrajaya. Assalammualaikum and good morning 🙂 kita sambung story bersalin anak no. 1 = rm 3,700.00 (lebih kurang lah), katil double bedded.