Biodata Abdullah Khairi

Biodata Abdullah Khairi. Tarikh tepat akan diumumkan kelak. Inilah 8 koleksi foto isteri dan anak khairy jamaluddin.

🎬Ustaz Abdullah Khairi Cukuplah Kematian Sebagai Nasihat from www.youtube.com

Hasrat seorang ayah untuk melihat anaknya menjadi guru agama mendorong penceramah bebas, abdullah khairi haroon, 47, yang ketika itu masih bertugas sebagai jurutera mendalami bidang agama. Ustaz abdullah khairi pernah berkhidmat sebagai jurutera selama 9 tahun dan menjadi guru selama 16 tahun. Biodata uztaz azhar idrus (uai) ustaz azhar idrus (lahir 12 februari 1964) ialah penceramah bebas malaysia.

Umur X Tau (Hahaha) Bekas Pelajar Dpli (Matematik) Di Ipg Kpp Pada Tahun 1993.

Biodata ustaz abdullah khairi : Uak biz hq posts facebook. Ustaz haji abdullah khairi bin haji haroon.

Beliau Juga Dikenali Sebagai Penceramah Motivasi Teknik Belajar.

Phd dlm psikologi dan kaunseling. Selain itu, beliau pernah dijemput menjadi juri dalam program pencetus ummah pada minggu kedua. The couple have three sons, jibreil ali (born 2007), timor abdullah (born 2008) and raif averroes (born 2015).

Read >>  Novel Leftenan Adnan Peristiwa Sedih

Biodata Ustaz Abdullah Khairy Bin Hj.

Selain menjadi pembimbing haji dan umrah, beliau juga aktif bergiat sebagai penceramah bebas. Beliau kini menetap di bandar baru nilai, negeri sembilan. Beliau dilahirkan pada 16 januari 1969 di kampung gong pauh, kemaman, terengganu.

Ustaz Haslin Ustaz Abdullah Khairi Santai Gems Ambang Tahun 2016 Shah Alam Youtube.

Jurutera jadi ustaz selepas didorong bapa. Ustaz abdullah khairi pernah berkhidmat sebagai jurutera selama 9 tahun dan menjadi guru selama 16 tahun. Facebook gives people the power to share and makes.

Tarikh Tepat Akan Diumumkan Kelak.

Untuk makluman semua, insyaallah jika diizinkan oleh allah swt kita akan mengadakan majlis maulidur rasul di surau tanah wakaf pada bulan mac 2015 yang akan datang. Ustaz abdullah khairi ber jljr jubah lelaki johan rosli. Beliau juga merupakan salah seorang ahli hadis yang sangat masyhur dan terkemuka.