Biodata Ustazah Isfadiah Ahmad Dasuki

Biodata Ustazah Isfadiah Ahmad Dasuki. Born in 1971 at negeri sembilan. Kini, beliau aktif mengendalikan seminar dan.

Biodata Ustazah Isfadiah Anak Ustaz Dasuki from thirtygambar.web.app

Majlis diserikan dengan kehadiran puan ladyana zoraya abdullah, cto bagi bbim, ustazah isfadiah mohd dasuki bersama suami, ustaz muhidin mokter selaku penasihat syariah bagi bbim. Wanita kecil molek yang tidak pernah lokek dengan senyuman ini, sering bersiaran di kaca televisyen dan dikenali sebagai pendakwah selebriti. Edisi kemas kini store at shopee, you can rest assured, when the shop has been verified for 100% reliability by shopee, the largest electronic market in southeast asia

Menyempurnakan Sarjana Dalam Bidang Psikologi Di Universiti Kebangsaan Malaysia (Ukm) Pada Tahun 1998.

Bagi yang ingin menyumbang untuk kos pengurusan & operasi bulanan aks , boleh salurkan sumbangan anda ke dalam akaun di bawah,maybank : Ustazah isfadiah is a lecturer since 2000 at centre of foundation studies, iium. Isfadiah, putra heights subang jaya.

Majlis Diserikan Dengan Kehadiran Puan Ladyana Zoraya Abdullah, Cto Bagi Bbim, Ustazah Isfadiah Mohd Dasuki Bersama Suami, Ustaz Muhidin Mokter Selaku Penasihat Syariah Bagi Bbim.

Bekas guru sekolah menengah agama hishamudin klang. Beliau merupakan pendakwah selebriti yang sering menjadi tetamu jemputan di radio dan televisyen terutamanya dalam topik keibubapaan dan fiqh wanita. Wanita kecil molek yang tidak pernah lokek dengan senyuman ini, sering bersiaran di kaca televisyen dan dikenali sebagai pendakwah selebriti.

Read >>  Semak I Sekat Mbsa

Sekolah Kebangsaan Damak Jerantut, Pahang;

Graduan universiti islam antarabangsa malaysia uiam pada tahun 1994 dengan ijazah sarjana muda kepujian dalam kursus ilmu wahyu serta minor dalam bidang komunikasi. Pegawai penilai contoh komen penilaian prestasi kerja. Sering bersiaran di televisyen dan dikenali sebagai pendakwah selebriti, nama ustazah isfadiah mohd dasuki, sudah sinonim dalam kalangan masyarakat.

Free Ustazah Isfadiah Mohd Dasuki Adil Ketika Memutuskan Perkara Antara Mereka Mp3.

Complete each other adalah target hari ini, target akan datang…” Seterusnya beliau menyambung pengajian pada peringkat sarjana di universiti malaya di jabatan dakwah dan pembangunan insan. Kini, beliau aktif mengendalikan seminar dan.

Memberikan Penjelasan Konsep Kehidupan Yang Sebenar, Skill Menghadapi Cabaran Kehidupan Membawa Kejayaan Didunia Dan.

Petikan kuliah maghrib yang telah disampaikan oleh ustaz ahmad dasuki bin abdul rani di masjid qaryah jaya gading pada 14. Born in 1971 at negeri sembilan. Puteri kepada seorang pendakwah dan penceramah agama terkenal, ustaz mohd dasuki abd rani.