Cara Bayar Yuran Uitm

Cara Bayar Yuran Uitm. Dahulu dikenali sebagai (itm) institusi teknologi. Masukkan nombor pelajar pada ruangan.

Sayap Buraq Cara bayar yuran yuran UiTM menggunakan from sayapburaq.blogspot.com

Bayaran melalui mesin atm bank islam. Anda boleh layari melalui pautan. Pengajaran di uitm dijalankan sepenuhnya dalam bahasa inggeris.

Pengajaran Di Uitm Dijalankan Sepenuhnya Dalam Bahasa Inggeris.

Pelajar tidak perlu membuat permohonan bagi tujuan penangguhan bayaran yuran. Mengunakan atm machine masukkan kad dan pin keselamatan melalui paparan skrin, pilih menu > klik lain > klik pembayaran bil / yuran ipt masukkan no. 2004453620) sila masukkan no kad pengenalan anda:

A) Pilih Menu > Lain > Pembayaran Bil / Yuran Ipt.

Info bayaran ini juga akan membantu anda untuk mengakses sejarah pembayaran yang telah dibuat oleh uitm kepada anda. Penangguhan bayaran akan diberi secara automatik kepada pelajar yang belum membuat bayaran selepas 18 april 2022. Cara bayar yuran uitm secara online sila layari pautan di bawah:

Read >>  Cara Melukis Perempuan

Pastikan Private Image Dan Private Word Adalah Betul Kemudian Klik /.

3) cara bayar yuran uitm menggunakan mesin atm bank islam. Pembayaran melalui perbankan internet (www.bankislam.biz) untuk menggunakan kemudahan ini, pelajar mestilah pemegang akaun individu bank islam dan telah mendaftar sebagai pengguna bankislam.biz cara pembayaran yuran melalui bankislam.biz.: Bayaran yuran uitm online klik pada butang internet banking log in kemudian sila masukkan user id seperti yang diminta kemudian klik log in.

B) Masukkan Nombor Kad Pengenalan Pelajar.

Dahulu dikenali sebagai (itm) institusi teknologi. Kini anda boleh membuat semakan status bayaran uitm kepada anda secara atas talian. Syarikat juga boleh menyemak butiran transaksi, tarikh dan jumlah bayaran yang dibuat ke atas akaun anda dengan cepat dan pantas.

Sila Masukkan Password Anda Dan Tekan Butang Log In

Pilih bil yang perlu dibayar (pastikan amaun itu tepat seperti yang dinyatakan dalam bil pelajar). Sebelum itu, pastikan anda menyemak dahulu yuran pengajian terlebih dahulu di student portal melalui pautan disini. Melalui kaunter bank islam 1.