Cara Langgan Data Umobile

Cara Langgan Data Umobile. Cara daftar dan langgan (maxis,hotlink,celcom,digi,umobile,yes & unifi tm) internet rm10 sahaja sebulan untuk 20gb data dan 1gb percuma. Sekiranya anda pilih 3, monthly.

Cara Langgan Umobile / Cara Langgan Pakej Data from oyeoseyooseo.blogspot.com

Cara lajukan speed umobile tak kira unlimited data apa yang anda langgan mestilah dalam lingkungan kawasan yang menerima liputan 4g. Gunakan ciri “reset to default” pada menu apn, sekiranya internet anda tidak stabil. Berikut adalah cara mudah untuk melanggan digi internet prepaid, terus dari telefon anda.

Jadi Interface Mungkin Berbeza Bergantung Kepada Jenis Telefon Dan Mungkin Plan Prepaid.

Sila klik menu tersebut untuk maklumat lengkap. Seterusnya pilih opsi cellular data option. Free 1st month fibre bill.

Sekiranya Anda Pilih 3, Monthly.

U mobile hari ini telah mengumumkan kemaskini untuk pelan prabayar tanpa had mereka, sekaligus menawarkan pelan serendah rm30 untuk. Caranya right click pada desktop dan klik new folder. Tutorial di bawah ianya agak teknikal.

U Mobile Get Connected Instantly With Esim.

50% off monthly fibre bill. Siapa yang tak suka unlimited kan? Anda akan melihat internet balance di skrin utama.

Read >>  Bateria Moto G2

Sila Konfigurasi Apn Dengan Maklumat Apn Diatas.

Cara penebusan data percuma ini adalah seperti berikut: Anda boleh gunakan cara ini untuk menyelesaikan masalah anda. Cara dapatkan 1gb internet percuma umobile dalam tempoh pkp untuk data internet percuma 1gb ini, pelanggan perlu melakukan sekali penebusan.

Dail *118*6# Dan Pilih Special Offer.

Secara peribadinya, aku lihat umobile setakat ini adalah servis telco yang terbaik. Masalah ini juga berlaku sekiranya anda menggunakan wifi. Ianya hanya dibenarkan sekali untuk setiap pelanggan.