Cara Log Masuk Eperolehan

Cara Log Masuk Eperolehan. Terdapat 2 cara yang boleh digunakan untuk log masuk ke portal eperolehan, iaitu sama ada melalui desktop atau mobile. Berikut adalah cara untuk mendaftar eperolehan :

Cara Nak Tukar Nama Pemilik Dalam Eperolehan Sangkil from kisngkil.blogspot.com

Pekeliling kontrak pusat / sistem panel. Untuk permohonan sebarang pekerjaan boleh terus melayari : Eperolehan lihat senarai di ‘pautan segera’ (lihat pada ikon yang berwarna hijau di sebelah kiri skrin anda) klik pada ‘log masuk ke eperolehan’ masukkan id log masuk;

Kompleks Kementerian Kewangan, Persiaran Perdana Presint 2, 62592 Malaysia.

Lihat senarai di pautan segera. Klik log masuk ke eperolehan. Sebagai alternatif, boleh terus simpan pautan ini:

Berikut Kami Kongsikan Cara Guna Portal Eperolehan:pendaftaran,Login/Log Masuk & Semakan Tender Untuk Anda Pengguna Baru Mahupun Yang Sedia Ada Serta Beberapa Kaedah Untuk Membuat Semakan Tender Dan Banyak Lagi.

Permohonan tender & sebut harga dan cara daftar sebagai pembekal baharu. Sistem maklumat bersepadu perolehan kerajaan log masuk. Kini, anda sudah login ke dalam sistem eperolehan online.

Read >>  Angkutan Masuk In English

Perkhidmatan Yang Ditawarkan Di Dalam Sistem E Perolehan Ini Adalah Meliputi:

Berikut ialah cara untuk log masuk eperolehan: Setelah selesai berurusan dengan kerajaan dengan sistem eperolehan tadi, log out dan keluar dari browser anda seperti biasa. Klik log masuk ke eperolehan.

Cara Untuk Log Masuk Eperolehan.

Eperolehan malaysia videos video tutorial eperolehan: Sila hubungi pusat khidmat pelanggan: Sekiranya anda memerlukan sebarang bantuan.

1 Infrastruktur Sila Pastikan Anda Mempunyai Kelengkapan Infrastruktur Yang Mencukupi Untuk Proses Capaian Ke.

Mygpis data bersepadu perolehan kerajaan procument datawarehouse kementerian kewangan. Anda telah berjaya masuk ke sistem eperolehan online. 1) pastikan card reader atau kad pintar dah dicocok pada usb komputernya.