Cara Nak Check No Socso

Cara Nak Check No Socso. By calling epf cmc, it saves our precious time. 2 cara check nombor socso melalui slip gaji.

Cara Nak Buat Gambar Kartun Guna Microsoft Word from daytonblog-oneal.blogspot.com

Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh tengok kat website perkeso. Maklumat pekerja baharu tersebut akan wujud. Kalau carum setiap bulan, hanya perlu bayar rm31.25 je.

Manakala Bagi Majikan Pula Adalah Sebanyak 12%.

Walau bagaimanapun, turutan perlu dilakukan oleh anda terlebih dahulu : Antara masalah yang timbul adalah terlupa nombor ahli kwsp,bagaimanakah cara check nombor ahli kwsp? Kalau carum setiap bulan, hanya perlu bayar rm31.25 je.

Contoh Lah Kan, Pendapatan Bulanan Korang Adalah Rm2,500.

In summary, i find the easiest and fastest way to check epf or kwsp number is by calling epf cmc number at 03 89226000. Zaman sekarang ni dah serba mudah, hampir semuanya boleh buat online. Bagi yang ingin menyemak penyata kumpulan wang simpanan pekerja (kwsp) atau epf, anda kini tak perlu bersusah.

Read >>  Fomema Check Online

Dah Lama Aku Kerja, Tak Pernah Check Pun Penyata Kwsp.

Masukkan nombor kad pengenalan pekerja tersebut di bahagian “search existing employee” dan tekan “search”, secara automatik. Jika dahulu kita perlu ke pejabat kwsp untuk membuat sebarang semakan atau penyata kwsp tetapi kini anda boleh melihat baki dan penyata hanya dirumah dimana sahaja dan waktu. Kalau setiap tahun, kena bayar rm375.

Check Nombor Socso Melalui Slip Gaji.

Is it same with your ic no.? Ini bermaksud 12% daripada nilai gaji akan dibayar oleh majikan secara bulanan. Kamis 14 oktober 2021 tambah komentar edit cara nak semak duit kwsp online.

Semak No Kwsp Secara Online.

In case you wish to check your epf or kwsp number, just make a call to epf cmc and you shall get your epf number immediately. Nak semak berapa baki untuk kepastian samada boleh keluarkan duit kwsp 10k melalui iceria.kwsp.gov.my?pun tak ada. No need to apply again.