Cara Tambah Cawangan Dalam Ssm

Cara Tambah Cawangan Dalam Ssm. Cara daftar renew ssm online dengan mudah. Anda tidak perlu menghadiri diri ke pejabat ssm atau kaunter untuk menjalankan urusan.

Cara Mudah Daftar Perniagaan Di Suruhanjaya Syarikat from niagakini.my

Panduan permohonan nama perniagaan daftarsyarikat biz. 4 jenis buku penting dalam syarikat / borang ssm tambah cawangan : Cara permohonan pendaftaran perubahan maklumat melalui ezbiz online 1.

Talian Bantuan/ Call Center 1630063064636 [email protected]!!!!!

Perubahan maklumat perniagaan boleh didaftarkan melalui : Masukkan no kad pengenalan partner kalau ada. Cara permohonan pendaftaran perubahan maklumat melalui ezbiz online 1.

Suruhanjaya Syarikat Malaysia (Ssm) Telah Menambah Perkhidmatan Ezbiz Online Dengan Memperkenalkan Pendaftaran Dan Pembaharuan Pendaftaran Pemilik Tunggal Atau Perkongsian.

Misiah binti ramli operation hour day : Hanya perniagaan yang beroperasi di malaysia barat (semenanjung malaysia dan wilayah persekutuan) boleh didaftarkan di bawah app 1956. Kaunter dengan menghantar borang b.

Read >>  Model Beyond Discipline Alfie Kohn

Tambah Kod Perniagaan Dengan Klik Add Business Code Atau Buang.

Panduan ini juga terpakai bagi firma perunding dalam membuat permohonan pendaftaran dengan kementerian kewangan melalui modul pengurusan pembekal di dalam. *jangan lupa tekan tick pada ” declaration” , kerana. Cara tambah alamat cawangan dalam ssm secara online youtube.

Kemaskini Jenis Perniagaan Perlu Dibuat Terlebih.

Klik pada sign up untuk mendaftar buat kali pertama. Perubahan perniagaan mestilah didaftarkan dalam masa 30 hari dari tarikh perubahan. Klik bahagian ‘my business service’.

Artikel Yang Anda Akan Baca Ini Membincangkan Berkenaan Cara Nak Tambah Jenis Perniagaan Ssm Secara Dalam Talian Dengan Mudah.

Anda tidak perlu menghadiri diri ke pejabat ssm atau kaunter untuk menjalankan urusan. Untuk mendaftar secara online, anda perlu pergi ke pautan ini ezbiz.ssm.com.my. Senin, 04 oktober 2021 tambah komentar edit