Cara Tukar Alamat Astro

Cara Tukar Alamat Astro. By phone jerk dan bagi no akaun.tak payah susah2 nak isi borang ( tu yang aku sker tu.). Senang je nak tukar alamat dengan astro ni.

Cara Masukkan Kad Pintar Astro from kakeekla.blogspot.com

Semua pelanggan baru dan lama njoi boleh membeli pek prabayar ini bermula 28 april 2021 untuk menikmati filem, sukan,. Semakin lama, bil astro semakin melambung. Jangan lupa membawa nombor akaun astro dan ic.

Kemudian Akan Terpancullah Discreen Korang Macam Ni, Klik Lah Pulak Create Suport Ticket Tu.

Semua pelanggan baru dan lama njoi boleh membeli pek prabayar ini bermula 28 april 2021 untuk menikmati filem, sukan,. Senang je nak tukar alamat dengan astro ni. Cara isi borang tukar nama astro.

Pemohon Boleh Hadir Ke Pejabat Pendaftaran Negara Untuk Memohon Pertukaran Alamat Pada Mykad Tanpa Perlu Membuat Janji Temu.

Lepas tu boleh goyang kaki minum ayaq kopi sambil tengok astro. Go to “billing information” and click “change” for bill delivery method. Semakin lama, bil astro semakin melambung.

Read >>  Cara Banyak Air Ketika Bersama

Select “Email (Free)” Or Sms (Free) And Click “Proceed”.

Taip astro >jarak> acc >jarak> 12 digit no kad pengenalan hantar ke 666888 contoh astro acc 900202022345 Pergi ke cawangan customer service centre yang berhampiran anda; Melalui khidmat sms anda boleh menghantar sms kepada pihak astro dengan mudah untuk check nombor astro anda.

Selepas Berjaya Memohon Tutup Akaun Astro, Nanti Akan Ada Agent Astro Yang Datang Rumah Untuk.

Kalau korang tak pasti dekat mana, korang boleh semak dekat link tmpoint. Akaun astro anda akan ditutup dalam tempoh masa 24 jam. Apatah lagi dengan caj untuk channel sukan.

Boleh Hubungi No Ini Untuk Berurusan.0395433838.Talian Ni Dibuka Dari Pukul 9.00 Pagi Sehingga 12 Malam Setiap Hari.

Sila ikuti langkah mudah berikut: Cakap jer, anda mahu menutup akaun astro. Pastikan anda pemilik yang berdaftar dengan astro.