Cik Puan Bahiyah

Cik Puan Bahiyah. 🌸 seen here with tengku muda,pahang at a family friends’ wedding occasion of their children. Selamat pengantin baru buat tengku muda pahang, tengku abdul rahman yang dikhabarkan telah bernikah dengan cik puan nur bahiyah akip, 29yrs, berasal dari kuala lumpur.

Cik Puan Julita Aishah 2019 ocstry from ocstrye.blogspot.com

And the outcome is impressive ! Yang join dan pergi kala itu adalah aku, mc ja, ema dan wanie, namun siaran ulangan adalah pada tanggal 24 nov'12 dan 25 nov'12 nan lepas, dan yang bertukar dan. Tahun lepas, di tarikh 26 nov'11.

And The Outcome Is Impressive !

🌸 seen here with tengku muda,pahang at a family friends’ wedding occasion of their children. Turut merenjis air mawar keatas pasangan pengantin, sultanah pahang, pemangku raja pahang, tengku puan pahang, tengku muda pahang dan isteri cik puan bahiyah, tun khalil, dato’ sri haji adnan dan isteri, raja perempuan muda perak, tengku fahd, tunku puteri intan shafinaz, yang amat mulia tengku arif bendahara pahang, tengku abdullah ibni sultan abu. Selamat pengantin baru buat tengku muda pahang, tengku abdul rahman yang dikhabarkan telah bernikah dengan cik puan nur bahiyah akip, 29yrs, berasal dari kuala lumpur.

Yang Join Dan Pergi Kala Itu Adalah Aku, Mc Ja, Ema Dan Wanie, Namun Siaran Ulangan Adalah Pada Tanggal 24 Nov'12 Dan 25 Nov'12 Nan Lepas, Dan Yang Bertukar Dan.

Tahun lepas, di tarikh 26 nov'11.