Contoh Kebolehan Menaip P.s.m

Contoh Kebolehan Menaip P.s.m. Kepantasan menaip ini diukur berdasarkan perkataan per minit (p.s.m) atau word per minute (w.p.m). Kebolehan menaip pula diukur dalam berapa p.s.m.

Ujian Trengkas Online Bahasa Melayu Contoh Soalan from racstible.blogspot.com

10 september 2014 hari tu admin menduduki ujian menaip, admin menduduki ujian berkenaan di tempat kerja. Kepantasan menaip ini diukur berdasarkan perkataan per minit (p.s.m) atau word per minute (w.p.m). Semoga perkongsian ujian kemahiran menaip dan kemahiran trengkas secara online ini dijadikan rujukan buat anda semua!

Lebih Kurang 120 Org Yang Hadir Utk Ujian Neh Dan Majoriti Baru Memasuki Sektor Kerajaan.

My personal highscore is 674 cpm. Kelajuan menaip ni diukur menggunakan skala perkataan seminit (p.s.m) atau dalam bahasa orang putihnya, words per minute (w.p.m). You can measure your typing skills, improve your typing speed and compare your results with your friends.

Read >>  Contoh Misi Perniagaan

Kojoe How To Tutorial Kebolehan Menaip Cara Uji Tahap Menaip Kita.

Maksud kemahiran menaip dan kemahiran trengkas. Cara nak uji kebolehan menaip, kau boleh set timer, dalam satu minit, berapa perkataan yang mampu kau taip. Kebolehan menaip ini boleh diukur dengan setkan masa dan taip dalam masa seminit berapa perkataan yang anda mampu taip.

It Is Also Spoken In Parts Of Indonesia, Brunei, Singapore & Thailand.

Ianya merupakan tulisan ‘shortform’ tetapi bukan singkatan. Ujian menaip hanya memakan masa 10 minit so ko boleh tunduk menaip tanpa henti dalam tempoh tersebut. Kelajuan menaip ni diukur menggunakan skala perkataan seminit (p.s.m) atau dalam bahasa orang putihnya,.

Kebolehan Menaip Pula Diukur Dalam Berapa P.s.m.

Kepantasan menaip diukur berdasarkan perkataan per minit (p.s.m). Visit 10fastfingers.com and figure it out! Kemahiran menaip adalah kemahiran seseorang itu menaip dengan lancar dan cepat tanpa ada kesalahan.

Please Send Feedback About This Site To [email protected]

Kalau memenuhi syarat berikut barulah boleh masuk ujian ni. Ujian menaip kederasan 18 p.m.s bagi pembantu tadbir (kewangan) dan (pekeranian/operasi) sebuat je ujian mesti kecut perutkan, mana tak nya masa depan seseorang bergantung pada keputusan ujian berkenaan. Malaysia speed test merupakan ujian menaip secara online yang percuma.