Datuk Zainulabidin Mat Akhir

Datuk Zainulabidin Mat Akhir. Mat kilau dilahirkan sekitar tahun 1865/1866 di kg. Ahli lembaga penasihat bandaraya kuala lumpur.

Datuk Zainulabidin Mat Akhir boolacy from boolacy.blogspot.com

Bapanya berasal dari permatang menahri, seberang perai utara di pulau pinang.ibunya chik binti mat berasal dari permatang tok bidan pekan darat, juga dari. Datuk zainal abidin zin dilahirkan pada 7 mac 1940 (82 tahun) di kampung matang pasir, gunung semanggol, bagan serai, perak.bapanya zin bin mat seorang pesawah padi dan penoreh getah. Beliau juga memegang jawatan ketua umno bahagian padang besar, padang besar, perlis semenjak 18 oktober 2008 dan sebagai pengerusi dalam institut kerjasama islam.

“Hitung 6 Perkara Sebelum Kiamat;

Pengarah jabatan keselamatan dalam negeri dan ketenteraman awam (kdnka), bukit aman datuk seri hazani ghazali antara 10 pegawai kanan polis diraja malaysia (pdrm) yang terlibat dalam pertukaran jawatan serta kenaikan pangkat berkuat kuasa 25 april ini. Hakim norsharidah awang menjatuhkan hukuman itu terhadap datuk zainulabadin mat akhir, 64, yang juga bapa kepada pelakon ummi nazeera, setelah pihak pembelaan gagal menimbulkan sebarang keraguan. The following final words from him was translated from pesanan & amanat terakhir dato seri syed zainal, a humble man with a strong passion.

Read >>  Mozek Untuk Porch Kereta

Mufti / Datuk Zainal Abidin Bin Abdul Wahid.

Keputusan video konsert akhir juara gegar vaganza 2021 minggu 10 final. Dato’ haji ali bin shikh ahmad: Datuk seri zainal abidin bin mohd rafique.

Kendondong, Pulau Tawar, Jerantut Pahang.

Bapanya berasal dari permatang menahri, seberang perai utara di pulau pinang.ibunya chik binti mat berasal dari permatang tok bidan pekan darat, juga dari. Baca selengkapnya klinik lim nibong tebal / binding love: Dato’ zainal abidin bin yang razalli:

Zainal Abidin Hassan Bin Ali (Born 9 November 1961) Is A Malaysian Former Footballer Playing Career.

Setiausaha pdrm datuk ruslan khalid dalam kenyataan hari ini berkata hazani. Datuk zainulabidin mat akhir : Menurut laporan portal malaysian digest, suami maziah, datuk zainul abidin bin mat akhir merupakan pengadu yang mana kes ini mempertikaikan tarikh.

Dato’ Hajah Nazilah Binti Abd Latif :

Mat kilau dilahirkan sekitar tahun 1865/1866 di kg. Datuk seri zainal abidin osman adalah bekas setiausaha parlimen kementerian luar negeri dan timbalan dan penasihat khas menteri kemajuan luar bandar dan wilayah. Datuk zainul abidin mat akhir / empangan kering teguran allah: