Diploma Pengajian Islam Dengan Teknologi Maklumat Unisza

Diploma Pengajian Islam Dengan Teknologi Maklumat Unisza. Diploma pengajian islam (syariah) diploma pengajian islam (usuluddin) diploma pengajian islam (bahasa & kesusasteraan arab) diploma pengajian islam (dakwah) diploma pengajian islam dengan teknologi maklumat. Syarat kemasukan diploma pengajian islam lulus spm/spmv dengan 3 kredit termasuk satu subjek dalam bidang pengajian islam dan lulus bahasa melayu.

Sarjana Muda Teknologi Maklumat Bedah Jurusan Apasih from crispincelandine.blogspot.com

Diploma upsi, uthm, umt, utem, ump, ums, unimap, unisza. Untuk kemaskini maklumat boleh masukkan semula nombor kad pengenalan yang sama. Untuk maklumat lanjut berkenaan diploma pendidikan unisza 2022 dan ijazah sarjana muda pendidikan, anda boleh hubungi pegawai bertugas berikut:

Diploma Upsi, Uthm, Umt, Utem, Ump, Ums, Unimap, Unisza.

Diploma di ikm dan kktm. Sekian terima kasih hikmah 1)ibadah solat dapat menghapuskan dosa. Tapi dalam anggaran biasanya yuran pengajian bagi diploma ini adalah berjumlah rm19,985.00 dan bagi yuran pengajian antarabangsa adalah rm24,065.00.

Untuk Maklumat Lanjut Berkenaan Diploma Pendidikan Unisza 2022 Dan Ijazah Sarjana Muda Pendidikan, Anda Boleh Hubungi Pegawai Bertugas Berikut:

Unisza mempunyai 9 buah fakulti yang menawarkan program pengajian di peringkat ijazah tinggi (sarjana dan doktor falsafah), sarjana muda dan diploma. Sesi dimulakan :2003 nama institusi :universiti sultan zainal abidin (unisza) (kampus gong badak) alamat :kampus gong badak 21300. Bagaimanapun, kelayakan yang diakredit semasa era lembaga akreditasi negara (lan) mempunyai tempoh sah laku akreditasi selama 5 tahun dan turut dikekalkan dalam portal ini sebagai rujukan bagi graduan yang bergraduat dalam tempoh yang tersebut.

Read >>  Bank Islam Raub

Tempoh Pengajian Ini Adalah Setahun.

Makluman program dpp ditawarkan secara sepenuh masa dan kelas sepanjang pengajian akan diadakan pada setiap hujung minggu. Universiti sultan zainal abidin (kampus gong badak) ipta 38. Islam) (ismppi) dengan kepujian kemasukan september 2021 di universiti sultan zainal abidin.

Diploma Pengajian Islam (Syariah) Diploma Pengajian Islam (Usuluddin) Diploma Pengajian Islam (Bahasa & Kesusasteraan Arab) Diploma Pengajian Islam (Dakwah) Diploma Pengajian Islam Dengan Teknologi Maklumat.

Diploma pengajian islam pengkhususan dakwah dan pengurusan mula ditawarkan sejak tahun 1996. Yuran ini adalah anggaran berdasarkan yuran pengajian kolej universiti islam melaka dan mungkin sedikit berbeza dengan institusi yang lainnya. Diploma pengajian islam dengan teknologi maklumat.

Demonstrate Systematic Comprehension Of A Broad Range Of Technical And Theoretical Knowledge And Skills Within Information Technology.

Diploma politeknik, iktbn, blkp, jmti, ilp dan adtec. Jumlah keseluruhan program yang ditawarkan pada tahun 2012 ialah 18 program di peringkat ijazah sarjana muda dan 25 program pengajian diploma. Kami membuka pelawaan ini kepada semua yang berkelayakan dan berminat untuk menyertai program dpp dan ismppi di unisza.