Diri Saya Karangan

Diri Saya Karangan. Nama saya muhammad idil asraf bin azhar.saya berumur 17 tahun,saya berasal dari ujong pasir,melaka.saya dilahirkan pada tangal enam januari tahun sembilan belas sembilan puluh sembilan,di hospital besar melaka.selain melayu saya mempunyai darah campuran pakistan,bugis dan arab kerana datuk dan nenek. Dan itu semua adalah apa yang adanya diri saya tanpa di tambahan yang berlebihan.

Contoh Karangan Bahasa Inggeris Tentang Diri Saya from reassw.onrender.com

Saya lahir pada 23 mac 2000 di hospital besar alor setar,kedah. You are on page 1 of 4. Saya berusia 16 tahun dan merupakan seorang pelajar tingkatan empat di sekolah menengah kebangsaan seri mutiara.

Keluarga Ialah Asas Kepada Masyarakat Dan Merupakan Unit Terkecil Dalam Masyarakat.

Sekian sahaja mengenai perihal diri saya, rancangan pengajian dan kerjaya yang akan saya ceburi. Bapa saya bernama ahmad bin hussin. I range from being the nicest kid in the world to be the biggest child in the world.

Ada Satu Hal Yang Menarik, Yaitu Saat Penangkapan Terhadap Diri Saya, Maka Sungguh Luar Biasa, Mabes Polri Dipenuhi Karangan Bunga Ucapan Selamat Atas Keberhasilan Menangkap Saya.

Karangan biodata diri saya last update: Contoh karangan bi tentang diri saya. In case kalau korang nak tau lebih lanjut pasal unikl mitec, boleh klik sini.

Read >>  Memperkenalkan Diri Dalam Bahasa Arab

Mula Bersekolah Di Sekolah Kebangsaan Taman Jelutong, Kedah Dari Darjah 1

Secara tidak langsung, sikap dan tanggungjawab memupuk budaya penyayang ini akan terhasil. Contoh biografi dan autobiografi diri sendiri lengkap. You are on page 1 of 4.

Contoh Karangan Spm:tentang Diri Saya.

Saya adalah ati fatmawati anak pertama dari 2 bersaudara, saya lahir di bekasi pada tanggal 29 juli 1990,. Karangan mengenai perihal diri,perancangan pengajian dan kerjaya saya aina binti azman,berumur 15 tahun. Saya dilahirkan pada tujuh februari tahun 1995 di sebuah hospital swasta yang terletak di bandar raya kuala lumpur.

Karangan Saya, Keluarga Dan Mengapa Saya Memilih Kerjaya Polis Sebagai Keperluan Semata.

Share 74 contoh latihan karangan upsr everywhere for free. 55% 55% found this document useful, mark this document as useful. Untuk mencapai kerjaya impian, seseorang itu harusmelengkapkan diri dengan kemahiran sosial seperti kemahiran berkomunikasi, kemahiran kerja berpasukan dan kemahiran menyelesaikan masalah.