Erra Fazira Dan Yusry Wedding

Erra Fazira Dan Yusry Wedding. Dipetik daripada konsert live empayar krujaan Erra fazira dan yusry :

Yusry Dan Erra Fazira Wedding malaymalaq from malaymalaq.blogspot.com

Kata erra, dia tidak mahu isu tersebut diperbesarkan dan amat terkejut dengan perkembangan terbaru itu. Untung lisa dapat laki mcm yusry ni. At least erra pun dh ada anak.

Kenangan Indah Erra Fazira Dan Yusry Yang Masih Segar Dalam Ingatan Dan Menjadi Satu Sejarah Yang Sukar Dilupakan Oleh Ramai Peminat.

Dipetik daripada konsert live empayar krujaan Erra fazira dan yusry : Ingat lagi masa yusry dan lisa buat videoclip lagu alifsyukri, alif tersalah sebut yusry dan erra, cepat2 yusry usap2 kepala lisa, taknak lisa terasa hati.

Biodata Dan Latar Belakang Pelakon Erra Fazira Iluminasi.

Bekas isteri yusry abdul halim yang kini merupakan isteri kepada engku emran, erra fazira telah mengucapkan tahniah kepada bekas suaminya itu dan lisa melalui twitter beberapa jam lepas malah turut mendoakan pasangan ini akan mendapat anak yang comel. Wedding of the year 2003. Buktinya, perkahwinan erra fazira dan yusry (suatu ketika dahulu siti).

Read >>  Lgb Engineering Sdn Bhd

She Later Married Former Suria Fm Chief Operating Officer, Engku Emran Engku Zainal Abidin From 2007 To 2014, They Have A Daughter Named Engku Aleesya 2 (9)/1 (2).

Sehubungan itu, erra atau nama sebenarnya fazira wan chek, 40, berharap. Bagaimanapun, impian aleesya, emran dan jutaan peminat kemungkinan musnah dan tidak kesampaian apabila erra fazira dilihat seolah 'tawar hati' dengan bekas suaminya itu. Erra fazira dan yusry kru bertembung semula biar betul oh media.

They Officially Divorced On 16 June 2006.

Nostalgia wedding of the year erra yusry kenangan indah erra fazira dan yusry yang masih segar dalam ingatan dan menjadi satu sejarah yang sukar dilupakan oleh ramai peminat. Untung lisa dapat laki mcm yusry ni. Pasangan selebriti bercinta putus tengah jalan top wedding of the year.

Erra Yusry Wedding / Oct 11, 2021 · Sekadar Info, Erra Mempunyai Seorang Anak Perempuan, Engku Aleesya Hasil Perkahwinan Bersama Bekas Suami, Engku Emran Sebelum Bercerai Pada 2014.

Melayu boleh erra and yusry were officially divorced on june 1 20although yusry. Saya percaya yusry dah matang tak timbul soal tercuit erra tak kisah disatukan dengan bekas suami hiburan mstar. Malah erra berharap agar mereka berdua akan bahagia ke anak cucu dan segera menimang anak selepas disatukan nanti.