Espeks Pahang

Espeks Pahang. Log masuk daftar akaun tukar kata laluan lupa kata laluan. Sila pastikan alamat emel adalah betul dan aktif.

Jawatan Kosong Terkini Risda Espek SDN BHD • Kerja Kosong from kerjaya.co

Pejabat setiausaha kerajaan pahang, wisma sri pahang, 25503 kuantan pahang. Sila pilih kategori pengguna : Isp:suk pulau pinang tld:my countrycode:my espeks.penang.gov.my kandungan penerangan:faksemelportalsms medium.

Faq Soalan Lazim Penerbitan Percuma Dakwah Islamiah Tender/ Sebutharga Tawaran/Keputusan Laporan & Statistik Berita Semasa Lumpur Tinggi Diredahi Demi Temu Uji Sman Pahang Rangkul Empat Anugerah Pendakwah Orang Asal Persidangan Agensi Agama Bersama Ngo Islam Dan Dakwah Negeri Pahang.

Espeks mengandungi 3 subsistem iaitu emaklum, epayslip dan eec. Medan yang bertanda * adalah wajib diisi; Anda diwajibkan mengisi semua maklumat dengan tepat.

Tender Membekal, Menghantar, Memasang, Menguji Dan Mentauliahkan Peralatan Ict Bagi Pentadbiran Tanah Negeri Pahang Tahun 2022.

Suruhanjaya perkhidmatan awam negeri pahang. Soalan lazim (faq) kakitangan spanp Sistem perakaunan akruan kerajaan negeri (1speks) merupakan satu sistem perakaunan yang akan digunapakai oleh 11 kerajaan negeri iaitu kerajaan negeri perlis, kedah, pulau pinang, perak, selangor, negeri sembilan, melaka, johor, pahang, terengganu dan kelantan.

Read >>  Ispeks Gaji Pahang

Jabatan Akauntan Negara Adalah Dibawah Pengawasan Dan Selian Kementerian Kewangan Malaysia Mof Daripada Bangunan Kecil Di Bangunan Life Insurance Dan Sekarang Ini Sudah Pun Beroperasi Di Kompleks Kementerian Kewangan Malaysia Mof, Putrajaya.

Maklumat skim / penjawatan panduan pengguna (pdf). Portal rasmi jabatan kewangan negeri pulau pinang. # 334,241 ,alexa pangkat di malaysia adalah # 3,013 alamat ip utama laman ini adalah 1.9.139.212 ,perkhidmatannya di kuala terengganu,malaysia

Khamis, 17 Mac 2022 8:56:52 Pm.

Walau bagaimanapun, ke semua modul di dalam portal ispeks boleh diakses melalui satu (1) skrin login. Portal ispeks adalah satu produk yang dibangunkan oleh jabatan akauntan negara malaysia bagi membantu perbendaharaan negeri membolehkan pengguna mengakses maklumat status pembayaran, slip gaji dan laporan penyata tahunan melalui internet. Civil servants assembly with yab mb pahang.

Espeks Adalah Satu Produk Yang Dibangunkan Oleh Jabatan Akauntan Negara Malaysia Bagi Membantu Perbendaharaan Negeri Membolehkan Pengguna Mengakses Maklumat Status Pembayaran, Slip Gaji Dan Laporan Penyata Tahunan Melalui Internet.

Pejabat kewangan dan perbendaharaan negeri pahang, tingkat 3,5 & 6, blok b, wisma sri pahang, 25592 kuantan, pahang darul makmur. Portal ispeks mengandungi 3 subsistem iaitu emaklum, epayslip dan eec. Isp:suk pulau pinang tld:my countrycode:my espeks.penang.gov.my kandungan penerangan:faksemelportalsms medium.