Gambar Cik Puan Bahiyah

Gambar Cik Puan Bahiyah. Cik puan julita aishah biodata. Yang join dan pergi kala itu adalah aku, mc ja, ema dan wanie, namun siaran ulangan adalah pada tanggal 24 nov'12 dan 25 nov'12 nan lepas, dan yang bertukar dan berganti.

Cik Puan Nur Bahiyah Binti Mohd Akib malayrifki from malayrifki.blogspot.com

146 penerima darjah kebesaran portal diraja pahang Ketibaan cik puan muda disambut baik oleh semua peserta. Aktiviti nadikota ramah mesra cik puan muda bahiyah binti akib bersama anak anak yatim kuala lipis.

Pada Hari Kedua , Agenda Utama Dimulakan.

Aktiviti nadikota ramah mesra cik puan muda bahiyah binti akib bersama anak anak yatim kuala lipis. Ketika kejadian, isteri tengku muda pahang, tengku abdul rahman sultan ahmad shah itu dalam perjalanan pulang ke kuantan dari singapura. Cik puan bahiyah binti mohd akib malayfere.

Read >>  Gambar Isteri Pembunuh Along Spoon

Tahun Lepas, Di Tarikh 26 Nov'11.

Ketibaan cik puan muda disambut baik oleh semua peserta. Yang join dan pergi kala itu adalah aku, mc ja, ema dan wanie, namun siaran ulangan adalah pada tanggal 24 nov'12 dan 25 nov'12 nan lepas, dan yang bertukar dan berganti. Cik puan julita aishah biodata.

Selamat Pengantin Baru Buat Tengku Muda Pahang, Tengku Abdul Rahman Yang Dikhabarkan Telah Bernikah Dengan Cik Puan Nur Bahiyah Akip, 29Yrs, Berasal Dari Kuala Lumpur.

146 penerima darjah kebesaran portal diraja pahang Majlis perkahwinan ini telah berlangsung di cameron highlands, pada sabtu, 24.11.2012 dengan dihadiri kedua belah keluarga termasuk tetamu jemputan antaranya penyanyi rossa, norman.