Gambar Keluarga Nik Adam Mika

Gambar Keluarga Nik Adam Mika. Memang mitilda dengan adam pun, tulisnya ringkas. Kilafairy, jay iswazir, farahdhiya, amar asyraf, elji, duerra mitilda, nik adam mika, adra fatihah sinopsis nak balik kampung selepas 3 bulan tempoh pkp, keluarga hisyam akhirnya pulang ke kampung halaman.

Saksikan Drama Ramadani, Lakonan Syamsul Yusof Di TV3 from www.hellokerja.com

Telefilem arahan shuhaimi lua akan disiarkan di ntv7 pada ahad ini pukul 8:30 malam. Kelahiran tatau, sarawak pada 19 februari 2010. Telefilem live dari kafe kak kona di tv3 (slot cerekarama).

Jay Iswazir , Amar Asyraf, Adik Nik Adam Mika, Adik Duerra Mitilda, Adik Adra Fatihah, Elji , Amin Khan, Aziyan Ibrahim Dan Ramai Lagi.

Nik adam dan mitilda dipercayai mula berkawan rapat apabila kedua pelakon itu kini sedang sibuk menjalani penggambaran bagi projek runi dan solah. Kilafairy, jay iswazir, farahdhiya, amar asyraf, elji, duerra mitilda, nik adam mika, adra fatihah. Populariti adik isaac iman mula meningkat sejak keletah comelnya dalam drama encik imam ekspres bersiaran di astro ria pada 2019 yang lalu.

Gemuloh Nik Yahya B Hj Nik Leh Mempunyai 3 Orang Isteri.

Walau masih muda, aktor cilik ini mempunyai bakat yang luar biasa dalam lakonannya sehingga memberi impak kepada para penonton. Sinopsis telefilem nak balik kampung. Renjana [2018] saksikan telefilem renjana yang membawaka kisah seorang wanita yang obses dengan kecantikan tubuh badannya.

Read >>  Karangan Keluarga Saya Bahasa Arab

Wan Adam Jazimi Wan Mohd Iswadi (Cucu) Wan Adib Hakimi Wan Mohd Iswadi (Cucu).

Pujian wajar diberikan kepada beliau dan juga barisan para pelakon ‘wanita terindah’ yang lain termasuklah sarah hildebrand, ridzuan hashim dan ramai lagi. Suamiku paling sweet memaparkan kisah qisya iriz (mawar rashid), graduan universiti yang terpaksa menjadi pengasuh sementara hafiey (adik nik adam mika), iaitu cucu kepada kawan ibunya, puan fathma (liza abdullah). Kandunganmuka suratpenghargaan2objektif kajian3kaedah kajian4hasil kajian5latar belakang keluarga8kenangan manis dan pahit11rumusan 12
penghargaan
pertama sekali, saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada ibu bapa saya yangbanyak memberi sokongan dan semangat yang kukuh.

Sinopsis Nak Balik Kampung Selepas 3 Bulan Tempoh Pkp, Keluarga Hisyam Akhirnya Pulang Ke Kampung Halaman.

Samantha katie james sebagai melissa. Dakwaan menjadi orang ketiga itu sama sekali di tolak oleh bapa kepada nik adam. Dibintangi oleh amelia henderson, ungku ismail aziz, aidit noh, adeline tsen dan nik adam mika.

Mula Aktif Dalam Dunia Hiburan Sejak Tahun 2013 Sebagai Seorang Pelakon, Penyanyi Dan Model.

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Enuja production sdn bhd pelakon : Kilafairy, jay iswazir, farahdhiya, amar asyraf, elji, duerra mitilda, nik adam mika, adra fatihah sinopsis nak balik kampung selepas 3 bulan tempoh pkp, keluarga hisyam akhirnya pulang ke kampung halaman.