Haji Lu Gua

Haji Lu Gua. Abraham lunggana alias haji lulung yang merupakan ketua badan musyawarah masyarakat (bamus) betawai akan melaporkan oknum ormas tersebut. Tak menetapkan apa apa bayaran.

Waduh, Luna Maya Keceplosan Sebut Panggilan Sayang Ariel from kuyou.id

Abraham lunggana alias haji lulung yang merupakan ketua badan musyawarah masyarakat (bamus) betawai akan melaporkan oknum ormas tersebut. Bila dia panggil orang lain akan digunakan gantinama lu. Lokasi gua ini sebenarnya berada agak di tengah hutan, meski tidak selebat hutan perawan kalimantan.

Pergi La Jumpa Doktor Dulu.

Sembuh serta merta melalui urutan yang diikhtiarkan oleh hj man atau lebih dikenali dengan nama hj lu gua. Untuk menuju kesini kamu harus naik perahu dulu sampai ke pantai terdekat yang memiliki akses jalan setapak ke gua tersebut. Dia memang menggunakan ganti nama lu dan gua.

Read >>  Jabatan Air Sandakan Hotline

Haji Lu Gua.posted By Bekam Sunnah Medic On Wednesday April 1 2015.

Saya dah masuk kali ke 3 kesini.,. Tak kisah samada dia kenal atau tidak asalkan dia ada dan boleh betulkan sikit tulang lengan. Lokasi gua ini sebenarnya berada agak di tengah hutan, meski tidak selebat hutan perawan kalimantan.

Lokasi Gua Haji Mangku Di Tengah Hutan, Tidak Perlu Bayar Tiket Masuk.

Ikhmal_ok, latape, john nawi and 1 other person. Hj lu gua ini rupanya memang terkenal, pakar urutan sendi dengan cara rawatan beliau yang unik. Sebagai partai islam, djan menyebut ppp wajib memaafkan kader yang membuat kesalahan.

Kalau Haji Lulung Balik Badan, Gua Ampunin, Gua Maafin.

Haji man lu gua pakar urut pembetulan tulang/sendi. Mungkin sebab dah lama sangat tak ziarah, dia dah lupa muka dan nama saya. ← newer post older post → home.

Kalau Sesiapa Ada Masalah Sendi.

Sembuh serta merta melalui urutan yang diikhtiarkan oleh hj man atau lebih dikenali dengan nama hj lu gua. Haji man gua servis barang lelaki. Berilah berapa ikhlas dia tidak kisah.