Harga Ujian Pap Smear Klinik Swasta

Harga Ujian Pap Smear Klinik Swasta. Pap smear dapat mengesan peringkat awal sebelum kanser itu terjadi. Baru lepas bersalin dah nak kena buat pap smear ke?

Ujian Pap Smear Di Klinik Swasta Klinik Alam Medic from destraron.blogspot.com

Sayangilah diri dan keluarga anda. Pap smear iaitu ujian saringan untuk kanser serviks (pangkal rahim). Harga medical check up masuk u di klinik swasta kujie2 com for more information and source see on this link.

Videos You Watch May Be Added To The Tvs Watch History And Influence Tv Recommendations.

Pap smear every 3 years. Pentingnya melakukan ujian pap smear “ngeri pula nak pergi buat ujian pap smear. Klinik lppkn menawarkan ujian mamogram secara percuma kepada semua wanita warganegara malaysia dengan ciri yang berikut:

Bandingkan Harga & Ulasan Pap Smear Oleh Doktor & Klinik Terbaik Malaysia, Taraf 4.7/5 Dari 704 Ulasan Oleh Rangkaian Sokongan Kesihatan Masyarakat Kami.

Hari ke 14 datang walk in ke klinik untuk membuat ujian pap smear. Pemeriksaan pap smear (papanicolaou) adalah sejenis prosedur yang perlu dilakukan dalam tempoh berkala bagi mengesan perubahan pada sel serviks di peringkat awal sebelum ia dapat merebak menjadi sel kanser. Klinik swasta poliklinik ikhwan presint 15 poliklinik ikhwan menawarkan perkhidmatan rawatan pesakit luar, pemeriksaan ibu mengandung & scan, immunisasi bayi, bersunat bayi perempuan, kencing manis & darah tinggi, ujian darah/air kencing,.

Read >>  Ninjavan Pengkalan Chepa

Pap Smear Iaitu Ujian Saringan Untuk Kanser Serviks (Pangkal Rahim).

Ujian ini boleh dilakukan di semua klinik/hospital kerajaan dan swasta termasuk klinik lppkn (lembaga penduduk perancang keluarga negara) di seluruh negara. Melalui penawaran ini anda boleh jimat sehingga rm300 jika melakukan ujian ini di klinik swasta. Berpendapatan isi rumah kurang daripada rm 10,000.00;

Sayangilah Diri Dan Keluarga Anda.

Untuk makluman, ujian hpv dna merupakan ujian peringkat awal kanser serviks manakala ujian mamogram adalah ujian peringkat awal kanser payudara. Kos bagi penambahan ujian ini sahaja mungkin boleh mencecah rm 400 hinggga rm 1500 setiap seorang. Memandangkan shiemz sudah 10 bulan lepas bersalin, memang plan nak buat ujian pap smear ni.

Dapat Mengenalpasti Ketumbuhan Peringkat Awal.

“alamak, doktor suruh aku buat ujian pap smear minggu depan. Harga ujian darah klinik swasta. Ini 6 sebab setiap wanita perlu lakukan ujian pap smear.