Hospital Putrajaya Bersalin

Hospital Putrajaya Bersalin. Ada yang mengatakan mereka mahu anak dapat ‘ic 16’ kerana uniknya 16 hanya untuk putrajaya iaitu pusat pentadbiran kerajaan persekutuan. Dan tengok wad pun cantik sebab baruuuu je bukak.

Nizam Zanil PENGALAMAN BERSALIN DI HOSPITAL PUTRAJAYA from nizamzanil.blogspot.com

Hospital ini adalah antara hospital terpilih yang menawarkan perkhidmatan pesakit bayar penuh @ full paying patient (fpp). Baby keluar pukul 3.15 petang hari khamis. Makluman emel pertukaran temujanji bagi.

Ye, Di Hospital Putrajaya Tak Boleh Request.

Reading yours, now i know why 🙂 really hope that other hospital buat camni jugak. Baby keluar pukul 3.15 petang hari khamis. So kalau korang nak bersalin kat sni kena ada deposit banyak tu.

Ni Satu Kekurangan Hospital Kerajaan.

Impian termakbul kerana dapat pengalaman melahirkan secara normal. Sy baru bersalin di hospital azalea last week. Suami atau keluarga boleh menjaga kat wad ke kalau ambil wad yg single bed?

Memang Ramai My Frens Nak Bersalin Sini.

Omar & pakar biusnya mmg bagus & competent. Seperti yang uols tahu, wa patut bersalin pada 4 september 2015 dan juga disebabkan belum ada tanda bersalin, wa dah siap dapat temujanji untuk induce. Baby saya iugr (kecil kat bahagian perut), malam tu monitor baby boleh buang air dan berak so boleh discharged esoknya.

Read >>  Perut Mengeras Tanda Bersalin

U Know La, Jia, Selepas Bersalin We Really Need A Good Rest, Right?

Bilik ward mmg selesa, dr. I cume nk share xperience. Jadi, ini adalah senarai caj hospital swasta dan kerajaan di malaysia untuk anda jadikan panduan dan pilihan.

Saya Booking Melalui Panggilan Telefon Sahaja.

Maksudnya, kena bayar full tanpa subsidi yang biasa dapat kalau kita bersalin di hospital kerajaan. Untuk bersalin di hospital putrajaya ni dia akan amik deposit rm800. Overall sy mmg sgt2 recommend hospital ni 👍.