Isteri Hafizh Syahrin

Isteri Hafizh Syahrin. Tahniah diucapkan buat hafizh syahrin dan isteri diatas kelahiran cahaya mata sulung. Ini luahan isteri hafizh isteri pelumba moto2 negara, noor suzana abdul manaf meluahkan rasa syukur selepas suaminya, hafizh syahrin disahkan selamat dan masih mampu memberikan senyuman.

Isteri Didakwa Gagal 'Terbang' Ke Eropah, Hafizh Syahrin from ohbulan.com

Hafizh syahrin juga turut mengakui terpaksa mengeluarkan modal sendiri untuk berlumba. Kelibat noor suzana abdul manaf yang hadir di litar bagi memberi sokongan pada suami dengan penampilan berhijab menyebabkan dia menjadi tumpuan media terutama sekali indonesia. Hafizh memuat naik status di akaun media sosial miliknya berkata, sepatutnya hari ini noor suzana yang sedang sarat hamil anak sulung mereka, menjalani pemeriksaan kandungan berusia 37 minggu.

Segala Persoalan Terlerai Sudah Apabila Pelumba Moto2 Negara, Hafizh Syahrin Abdullah Mengesahkan Bahawa Tahun Ini Adalah Perlumbaan Terakhirnya Dalam Saingan Kejuaraan Motosikal Dunia (Motogp).

Bekas pelumba motogp negara, hafizh syahrin abdullah berdepan ujian apabila isterinya, noor suzana abdul manaf yang sedang sarat mengandung anak pertama mereka, disahkan positif. Didakwa tak benarkan isteri hafizh syahrin ke luar negara, ini respon jabatan imigresen. Bekas pelumba moto gp negara, hafizh syahrin menzahirkan rasa syukur kepada allah swt selepas memaklumkan isterinya telah selamat melahirkan cahaya mata sulung mereka di sebuah hospital swasta di selangor.

Read >>  Gambar Isteri Habib Ali Zaenal Abidin

Isteri Pelumba Motogp Malaysia Hafizh Syahrin Jadi Perhatian Media Luar Negara Kerana Cantik!

Menariknya perhatian itu bukan setakat kerana prestasi hafizh syahrin sebagai pelumba berpotensi tapi juga kerana memiliki isteri yang cantik. Suzana berkongsi rakaman video perkembangan hafizh, 26, di akaun instagram story, yang memaparkan pelumba negara itu menunjukkan isyarat bagus ketika terlantar di atas katil. Imigresen malaysia jawab dakwaan tidak benarkan isteri hafizh syahrin ke luar negara.

Menurut Hafizh, Bayi Lelaki Seberat 3.86 Kilogram Itu Dilahirkan Tanpa Sebarang Komplikasi Te

Kelibat noor suzana abdul manaf yang hadir di litar bagi memberi sokongan pada suami dengan penampilan berhijab menyebabkan dia menjadi tumpuan media terutama sekali indonesia. Antara sebab hafizh tidak menyambung perjalanan. Suzana berkongsi rakaman video perkembangan hafizh, 26, di akaun instagram story, yang memaparkan pelumba negara itu menunjukkan isyarat bagus ketika.

Bukan Saja Di Malaysia Tapi Juga Luar Negara.

Menurut hafizh, bayi lelaki seberat. Hafizh syahrin juga turut mengakui terpaksa mengeluarkan modal sendiri untuk berlumba. 8 oktober 2021, 10:30 am.

Oleh Muhammad Riduan Mohd Hanafiah.

Beberapa hari yang lalu, kecoh di media sosial apabila hafizh syahrain meluahkan rasa kekecewaannya. Selepas mempamerkan prestasi yang memberangsangkan dalam penampilan sulung perlumbaan motorgp dunia hafizh syahrin mula jadi perhatian. Atlet sukan permotoran iaitu hafizh syahrin abdullah meluahkan rasa kekecewaannya di laman ig stories terhadap pihak imigresen malaysia selepas isterinya dimaklumkan gagal untuk mengikuti hafizh menyertai perlumbaan di eropah.