Istri Pembunuh Along Spoon

Istri Pembunuh Along Spoon. Pembunuh tersenyum menunggu hukuman gantung. Sedar atau tidak, sudah 12 tahun sabi’ul malik atau lebih popular dengan panggilan along spoon meninggalkan kita semua.

Along Spoon Dan Isteri Polis GAMBAR Sah Pak Guard from quint-next.blogspot.com

Saya orang indonesia suka sekali dengar lagunya spoon.tapi baru tau kalau along meninggal karena di bunuh.sungguh saya sangat sedih,senoga arawahnya di terina di sisi allah swt,,amin july 25, 2011 at 2:52 pm Keluarganya sekarang pun sudah menerima hakikat tentang pemergian anak kesayangan mereka itu. Salah satu lagu feveret kami time bercinta masa sekolah dulu.

Lagu Yang Menjadi Siulan Satu Ketika Dahulu.

Selamat pagi gan,,gue punya sesuatu buat lho lho yang pada suka dengerin lagu asal band malaysia yang populer di era 90'an,,nama band.ya spoon.band spoon digawangi oleh 4 personil yakni along spoon dan 3 personil lainnya tapi gue lupa namanya gan :).pemilik nama sabiul malik shafiee atau. Pembunuh tersenyum menunggu hukuman gantung. Mangsa seorang anggota kumpulan spoon didakwa telah dibawa ke sebuah kawasan suny.

Misteri Pembunuhan Along Spoon Yang Ingin Diketahui Ramai Akhirnya Terjawab!

Mungkin masih ramai yang belum mengetahui cerita sebenar misteri pembunuhan along spoon. Pembunuhan itu dikatakan berpunca daripada perasaan cemburu anggota polis itu. Ia merupakan lagu popular dari kumpulan spoon nyayian along atau nama sebenarnya sabi'ul malik.

Read >>  Pembunuhan Along Spoon

Misteri Pembunuhan Along Spoon Yang Ingin Diketahui Ramai Akhirnya Terjawab!

Saya orang indonesia suka sekali dengar lagunya spoon.tapi baru tau kalau along meninggal karena di bunuh.sungguh saya sangat sedih,senoga arawahnya di terina di sisi allah swt,,amin july 25, 2011 at 2:52 pm Kronologi meninggalnya along spoon dan lirik lagu. Salah satu lagu feveret kami time bercinta masa sekolah dulu.

Masihkah Kamu Ingat Kes Pembunuhan Kejam Di Malaysia Di Sekitar Tahun 2000?

Sedar atau tidak, sudah 12 tahun sabi’ul malik atau lebih popular dengan panggilan along spoon meninggalkan kita semua. Mungkin masih ramai yg belum mengetahui cerita sebenar misteri pembunuhan along spoon. Misteri pembunuhan along spoon yang ingin diketahui ramai akhirnya terjawab | mungkin masih ramai yang belum mengetahui cerita sebenar misteri pembunuhan along spoon.

Misteri Pembunuhan Penyanyi Along Spoon Akhirnya Terbongkar | Mungkin Masih Ramai Yang Belum Mengetahui Cerita Sebenar Misteri Pembunuhan Along Spoon.

Selepas 11 tahun, akhirnya pembunuh along spoon tetap dijatuhkan hukuman mati. Sewaktu keputusan kenapa along spoon dibunuh dan itu diumumkan, mohamed ya'cob, 44, dari cawangan pengawal pengiring ibu pejabat polis kontinjen kuala lumpur, kelihatan tenang. Selepas kematian along, vokalis spoon pernah digantikan dengan adik kandung kepada arwah iaitu azlong, namun masih tidak dapat menandingi aura.