Jasmin Hamid Ian Rashid

Jasmin Hamid Ian Rashid. Sekadar info, jasmin hamid turut memilik seorang lagi anak bernama rohana selain daripada luqman. Bagaimanapun, jasmin tampil menjelaskan salah faham tersebut dan pemuda itu ialah anaknya.

Nama Anak Jasmin Hamid / Hanya Sekali Lafaz Pelakon Jasmin from kusumauty.blogspot.com

Jasmin bersyukur hubungan mereka masih baik dan anaknya mendapat kasih sayang seorang datuk meskipun dia dengan bek4s suami sudah tida Jasmin atau nama sebenarnya jasmiah binti abdul hamid dilahirkan di kuala lumpur pada 8 disember 1972. Sebelum ini, jasmin pernah mendirikan rumah tangga bersama ian rashid macquistan, namun mereka dikatakan telah berpisah pada 4 februari 2008.

Jasmin Bersyukur Hubungan Mereka Masih Baik Dan Anaknya Mendapat Kasih Sayang Seorang Datuk Meskipun Dia Dengan Bek4S Suami Sudah Tida

Jasmin sebelum ini pernah mendirikan rumahtangga dengan ian rashid macquistan sehingga dikurniakan seorang anak lelaki, ian haziq yang kini berusia 20 tahun. Sebelum ini, jasmin pernah mendirikan rumah tangga dengan ian rashid macquistan pada tahun 2000, namun mereka berpisah lapan tahun kemudian. Jasmin yang telahpun berkahwin dengan ian rashid macquistan dan mempunyai seorang anak hasil daripada perkahwinannya ini.

Read >>  Suami Uji Rashid

Antara Episod Anak Emak Anak Bapak Yang Dinantikan Adalah Episod Yang Menampilkan Pelakon Drama Popular Jasmin Hamid Bersama Anak Bujangnya, Ian Haziq Macquistan.

The actress also has two adopted children. Sebelum ini, jasmin pernah mendirikan rumah tangga bersama ian rashid macquistan, namun mereka dikatakan telah berpisah pada 4 februari 2008. Kelebihan surah al baqarah ayat 102 :

Terbaru, Pasangan Itu Dikatakan Sudah Berbaik Semula Apabila Melihat Ian Rashid Membawa Makanan Untuk Jasmin Ketika Di Set Penggambaran.

Walaupun tidak berkongsi lanjut mengenai statusnya selepas itu, jasmin berkata kehidupannya masih sama seperti dulu dan bahagia dengan dua orang putera dan seorang puteri hatinya. Pelakon jasmin hamid mendedahkan anaknya, ian haziq masih mempunyai datuk iaitu bapa kepada bekas suaminya, ian rashid macquistan yang berdarah kacukan mat salih. Menerusi entri tersebut, jasmin turut memuat naik foto anaknya sedang menikmati roti tisu itu.

Jasmin Berkongsi Gurauan Itu Di Akaun Instagram (Ig) Miliknya.

See the complete profile on linkedin and discover jasmin’s. Sekadar info, jasmin hamid turut memilik seorang lagi anak bernama rohana selain daripada luqman. Kerana terlalu banyak mempromosikan drama lakonannya itu.

Kuala Lumpur Ι͂ Dramatis Terkenal, Jasmin Hamid Disahkan Bercerai Talak Satu Oleh Mahkamah Rendah Syariah Di Sini Pada 4 Februari Lalu.

Jasmin juga mempunyai dua anak angkat iaitu rohana dan lukhman hakim. Hasil perkahwinan itu pasangan itu dikurniakan seorang. Jasmin atau nama sebenarnya jasmiah binti abdul hamid dilahirkan di kuala lumpur pada 8 disember 1972.