Jatt Black Dog Bone Sharifah Shahirah

Jatt Black Dog Bone Sharifah Shahirah. Bagaimanapun, anak pertama hasil perkongsian perkahwinan pertama sharifah shahirah dengan vokalis kumpulan legenda, black dog bone, jatt itu terpaksa lari ke pulau tioman untuk berdikari, tahun lalu. Jodoh antara shiera dan jatt ali tidak panjang dan pasangan ini telah berp1sah pada tahun 1999.

Jatt Black Dog Bone Sharifah Shahirah Artis Malaysia from well-upp.blogspot.com

Untuk makluman, sheira yang berkahwin dengan ijoy itu dikurniakan tiga cahaya mata, airell, 12, airra, 9, dan audrra, 7, dan sekali keguguran. Tahniah kami ucapkan kepada pelakon dan pengacara, sharifah shahirah yang kini sedang hamil anak beliau yang keenam. Pelakon dan penyampai radio suria fm, shiera atau nama penuhnya, sharifah shahirah binti syed abu bakar lebih dikenali sebagai shiera.

Imbas Kembali, Kakak Kepada Pelakon Sharifah Sakinah Itu Pernah Berkahwin Bersama Jatt, Vokalis Black Dog Bone Dan Dikurniakan Seorang Anak Perempuan, Allisya, 22.

Mereka bagaimanapun bercerai pada 1999. Mereka berkahwin pada 1993 dan berpisah enam tahun kemudian. Beliau menjadi salah seorang peserta dalam program realiti astro, gegar vaganza musim keenam pada tahun 2019.

Jatt And Bdb Were In Their Element Last Night.

Sharifah shahirah kecewa komen biad4p netizen terhadap bekas suami, jatt black dog bone. Allisya merupakan anak kepada hasil perkahwinan pertamanya dengan vokalis black dog bone tersebut. Shiera mengesahkan kandungan beliau kini sudah masuk dua bulan dan mengetahui dirinya berbadan dua selepas pulang dari mengerjakan ibadah umrah bersama keluarganya pada hujung bulan februari lalu.

Read >>  Sharifah Shahirah Jatt Ali

Beliau Yang Lebih Mesra Disapa Sebagai Shiera Ijoy Itu Telah Memuat Naik Sebuah Foto Kahwin Bersama Suami Tercinta Turut Mengimbau.

Rentetan itu, segelintir netizen telah. Jatt memberitahu pemberita keterujaannya hingga menitiskan air mata apabila mengetahui anak perempuannya, alisya boleh menyanyi dengan baik. Untuk makluman, sheira yang berkahwin dengan ijoy itu dikurniakan tiga cahaya mata, airell, 12, airra, 9, dan audrra, 7, dan sekali keguguran.

Pelakon Dan Penyampai Radio Suria Fm, Shiera Atau Nama Penuhnya, Sharifah Shahirah Binti Syed Abu Bakar Lebih Dikenali Sebagai Shiera.

Dilahirkan pada 14 oktober 1974, beliau juga merupakan pelakon, pelawak. Tahir ali atau lebih dikenali sebagai jatt (lahir 14 januari 1956) ialah seorang penyanyi lelaki singapura. Jatt pernah mendirikan rumah tangga dengan pelakon dan pelawak, sharifah shahirah pada 1993, sebelum dikurniakan anak perempuan bernama alisha.

Sharifah Shahira Atau Lebih Dikenali Dengan Sapaan Shira Menjelaskan, Tanggungjawab Sebagai Ibu Membuatkan Dia Mengambil Langkah Demi Kesihatan Anak Sulungnya, Allisya Tahir Hasil Perkahwinan Pertama Dengan Vokalis Black Dog Bone, Jatt.

Bagaimanapun, anak pertama hasil perkongsian perkahwinan pertama sharifah shahirah dengan vokalis kumpulan legenda, black dog bone, jatt itu terpaksa lari ke pulau tioman untuk berdikari, tahun lalu. Shiera pernah mendirikan rumah tangga bersama jatt ali, vokalis kumpulan black dog bone dari singapura yang jauh lebih berusia daripadanya. Merupakan peserta paling berusia dalam gv6.