Johan Dan Ozlyn Nikah

Johan Dan Ozlyn Nikah. Menurut ozlyn, dia tidak pasti sama ada orang lain di luar sana turut pernah mengalami pengalaman malam pertama perkahwinan yang agak unik seperti yang dilaluinya dengan suami tercinta. Selalu jarang anak bujang menempel dengan.

Nama Anak Anak Johan Dan Ozlyn from immorom.blogspot.com

2032012 gambar johan ozlyn dan anak. Doa aku tak akan putus untuk dia, luahnya. Penjelasan gambar johan raja lawak peluk ozlyn wati.

Advertisement Tapi Kami Rasa […]

Johan ozlyn bakal timang cahaya mata hiburan mstar. Johan dan ozlyn bagi nama anak diorang ahmad sodiq hainana. Ozlyn dan johan selamat bernikah.

Read >>  Spanm 6/2018

Mereka Berdua Sebenarnya Dah Berkahwin Sebelum Johan Bergelar Artis Lagi.

Juga dikenali sebagai ozlyn, ozlynn wati dan ozlynn waty ismail. Biodata dan latar belakang pelawak johan raja lawak. X payah la nk tunjuk2 sangat mende2 yang xelok pada orang ramai,melaut n nk termuntah tau orang tgk.x tahan,nikah je.abis citer.

Rupanya Dah Bergelar Ayah Dah.

Yazid lim bin mohamad aziz atau lebih dikenali sebagai johan (lahir 13 jun 1984) merupakan seorang pelawak, pelakon dan pengacara malaysia.beliau mempunyai darah kacukan cina di sebelah ibu dan melayu di sebelah bapanya. Tahniah kami ucapkan kepada si johan dan ozlyn. Doa aku tak akan putus untuk dia, luahnya.

Raja Lawak Semakin Bahagia Tu Selepas Isterinya Yang Juga Dramatis Rozlinawati Ismail Atau Ozlyn Wati Disahkan Mengandung Dua Bulan.

18 march 2009 gossip panas 24 comments 1,880 views. Ozlynn berkahwin dengan johan raja lawak pada 25 julai 2009 di masjid lembah jaya, ampang, selangor di mana dia menerima mas kahwin berjumlah rm1,000 dan tujuh dulang hantaran. Nama penuh anak anak johan dan ozlyn.

Ozlynn Adalah Pengurus Suaminya Sendiri, Johan Raja Lawak.

28112010 akhirnya johan raja lawak mengakui yang dia sudah berkahwin dengan ozlyn 5 tahun yang lalu. Menurut ozlyn, dia tidak pasti sama ada orang lain di luar sana turut pernah mengalami pengalaman malam pertama perkahwinan yang agak unik seperti yang dilaluinya dengan suami tercinta. 3,105 likes · 3 talking about this.