Keluarga Johan Dan Ozlyn

Keluarga Johan Dan Ozlyn. Ozlynn luah hasrat nak sesuatu tak sangka jawapan dari keluarga ini di. Raja lawak semakin bahagia tu selepas isterinya yang juga dramatis rozlinawati ismail atau ozlyn wati disahkan mengandung dua bulan.

MYARTIS MY ARTIS ISTERI JOHAN, OZLYNN from www.myartis.com

Begitu juga yang dilalui oleh pelakon dan juga isteri kepada pelawak dan pengacara, johan iaitu rozlinawaty ismail atau lebih dikenali sebagai ozlyn. Anak sulung kepada pasangan selebriti johan dan ozlynn wati, ariq, telah berangkat ke luar negara pada ahad bagi melanjutkan pengajiannya. Kemesraan yang sering ditunjukkan oleh johan raja lawak 25 dan pelakon ozlyn wati 28 di hadapan khalayak adakalanya kurang disenangi oleh banyak pihak.

Advertisement Tapi Kami Rasa […]

Kemesraan yang sering ditunjukkan oleh johan raja lawak 25 dan pelakon ozlyn wati 28 di hadapan khalayak adakalanya kurang disenangi oleh banyak pihak. Nama sebenarnya mohd yazid lim bin mohamad aziz. Pasangan kekasih ini memang tidak lekang dengan pelbagai cerita yang kurang enak.

Read >>  Johan Ozlyn Anak Sulung

Bagi Ozlyn Juga Dia Tidak Merasa Perbuatannya Salah Kerana Sejurus.

Kemesraan yang sering ditunjukkan oleh johan raja lawak 25 dan pelakon ozlyn wati 28 di hadapan khalayak adakalanya kurang disenangi oleh banyak pihak. Tahniah kami ucapkan kepada pasangan pengantin nie. Johan dan ozlyn bagi nama anak diorang ahmad sodiq hainana.

3102009 Selepas Dihambat Kontroversi Pelbagai Bermula Sebelum Kahwin Hinggalah Pasangan Ini Membina Mahligai Mereka Pada 25 Julai Lalu.

Selamat berjaga malam buat johan, ikhlas dari team era! Setelah tiga minggu melahirkan cahaya mata keenam, ozlyn wati yang merupakan isteri kepada pelawak terkenal, johan akhirnya mengumumkan nama anak perempuan mereka itu di laman instagram. Seperti semua sedia maklum ozlynn waty merupakan isteri kepada pelawak popular tanahair, johan raja lawak.

Begitu Juga Yang Dilalui Oleh Pelakon Dan Juga Isteri Kepada Pelawak Dan Pengacara, Johan Iaitu Rozlinawaty Ismail Atau Lebih Dikenali Sebagai Ozlyn.

Raja lawak semakin bahagia tu selepas isterinya yang juga dramatis rozlinawati ismail atau ozlyn wati disahkan mengandung dua bulan. Dilahirkan di ampang, selangor pada 13 jun 1984. Ozlynn adalah pengurus suaminya sendiri, johan raja lawak.

3102009 Selepas Dihambat Kontroversi Pelbagai Bermula Sebelum Kahwin Hinggalah Pasangan Ini Membina Mahligai Mereka Pada 25 Julai Lalu.

Tahniah kami ucapkan kepada si johan dan ozlyn. Isteri johan iaitu ozlyn wati kuat cemburu dan uqasha mengaku peminat setia johan. Selain bercerita mengenai perkembangan terbaru dan pengalaman masa lalu mereka, johan dan ozlynn akan turut berkongsi kisah bagaimana mereka berkenalan, berkahwin.