Keluarga Ustaz Abdullah Khairi

Keluarga Ustaz Abdullah Khairi. Mengikut petua, sebenarnya amalan kita membasuh beras tersimpan rahsia hebat untuk lembutkan hati anak dan pasangan. Ustaz abdullah khairi aktif menjadi penceramah di radio mutiara fm, kedah fm, dan radio ikim.

Ustaz Abdullah Khairi Dan Keluarga nouslay from nouslay.blogspot.com

Sangat berharga yang tak akan dapat sama dengan travel agensi yang lain. Keluarga sakinah ustaz abdullah khairi ustaz syamsul debat. Phd dlm psikologi dan kaunseling.

Selain Itu, Beliau Pernah Dijemput Menjadi Juri Dalam Program Pencetus Ummah Pada Minggu Kedua.

Namun yang mencu1t hati adalah setelah dua orang cucu ustaz abdullah menonton tok ayah mereka jerk4h dalam video tersebut. )) kuliah maghrib perdana💚 bersama ustaz abdullah khairi & ustaz syamsul debattajuk kitab : Ustaz abdullah khairi aktif menjadi penceramah di radio mutiara fm, kedah fm, dan radio ikim.

Read >>  Karangan Bahasa Arab Keluarga Bahagia

Di Sini Disertakan Biodata Ringkas Berkenaan Beliau;

Beliau juga dikenali sebagai penceramah motivasi teknik belajar. Zikir penyedap sajian yang dimasak ialah selawat dan istighfar sepanjang proses memasak. Ustaz abdullah khairi berkongsi petua yang diamalkan oleh ibunya ketika memasak terutama ketika mencucui beras.

Assalamaualaikum, Pagi Ini Dengar Kuliah Daripada Ustaz Abdullah Khairi.

Siapa tidak kenal dengan pemilik wajah penceramah bebas bernama ustaz abdullah khairi atau nama glam0urnya uak. Ramai yang kata macam muka pelakon azhan rani lah. Dalam menghadapi persiapan sebelum temuduga pekerjaan, bukan sahaja persiapan fizikal seperti persediaan mengetahui soalan temuduga yang ditanya sebelum ini, ilmu temuduga yang anda perlu tahu dan jadual temuduga dan persediaan sebelum temuduga,.

Phd Dlm Psikologi Dan Kaunseling.

Keluarga sakinah posted by editor klinik motivasi on march 19, 2017 and filed under motivasi islam, motivasi keluarga. Kelihatan dalam video itu, dua orang cucunya sedang menonton video ustaz abdullah khairi. Sangat berharga yang tak akan dapat sama dengan travel agensi yang lain.

Selain Menjadi Pembimbing Haji Dan Umrah, Beliau Juga Aktif Bergiat Sebagai Penceramah Bebas.

1 hari 1 vitamin motivasi. Phd dlm psikologi dan kaunseling. Beristeri dengan 6 orang anak.