Kemahiran Menaip Psm

Kemahiran Menaip Psm. Short form macam kita taip whatsapp semua perkataan nak dipendekkan. Dan memberikan respons secara lisan dan bertulis tentang sesuatu yang diperihalkan oleh orang lain.

Kebolehan Menaip Psm My Trengkas April 2015 / Maka saya from okesampesini.blogspot.com

It is also spoken in parts of indonesia, brunei, singapore & thailand. Trengkas merupakan suatu kemahiran untuk mencatit perkataan dalam bentuk yang. Visit 10fastfingers.com and figure it out!

Sebenarnya, Kemahiran Trengkas Boleh Dipelajari Oleh Sesiapa Sahaja Kerana Ianya Mudah Dan Cepat.

Online malaysian typing test ( ujian menaip malaysia ) malaysian is an official language of malaysia. Trengkas merupakan suatu kemahiran untuk mencatit perkataan dalam bentuk yang. Kaedah ini membolehkan anda mengekalkan postur dan penglihatan, kerana anda boleh meletakkan papan kekunci dan monitor dengan.

Read >>  Ustaz Muhamad James Biodata

Tahap Kecekapan Ujian Menaip (P.s.m) By Mentalrakus, June 18, 2006 In Pejabat &Amp;

Kelajuan menaip dan menulis korang boleh diukur dalam masa seminit. Kemahiran menaip dan kemahiran trengkas. More than 250 million people speaks malaysian language as their native language.

Trengkas Berasal Dari Dua Perkataan Iaitu Tulisan Ringkas.

Maklumlah kita sebagai blogger memang setiap hari mengadap keyboard untuk menaip dan juga mengadap keypad handphone untuk menaip mesej. Kelajuan menaip ni diukur menggunakan skala perkataan seminit psm atau dalam bahasa orang putihnya words per minute wpm. Malaysia speed test merupakan ujian menaip secara online yang percuma.

Anda Boleh Mengukur Kemahiran Menaip Anda Dan Meningkatkan Kelajuan Menaip Anda.โ€ Ini Adalah Contoh Latihan Yang Diberikan, Anda Boleh Cuba Link Ini , Untuk Latihan Menaip Dalam Bahasa Melayu.

Dan memberikan respons secara lisan dan bertulis tentang sesuatu yang diperihalkan oleh orang lain. Orang kata trengkas bermaksud tulisan ringkas. Dengar jer pengawas peksa tu bunyi loceng.

Jan 09, 2018 ยท Kemahiran Menaip Dan Kemahiran Trengkas.

Lepastu blur tak tahu nak isi jawapan apa hahaha. Senang je just klik sini. Ujian kepantasan menaip secara online mia liana.