Kenaikan Pangkat N29 Ke N32

Kenaikan Pangkat N29 Ke N32. Pelarasan gaji kenaikan pangkat dengan gaji di gred sebelum kenaikan pangkat. (i) mencapai tahap prestasi yang ditetapkan;

Tangga Gaji Gred N22 Kup / Semoga perkongsian berkenaan from autumgilmour.blogspot.com

(b) syarat kenaikan pangkat ke gred n32. Pegawai sedang berkhidmat dalam perkhidmatan pembantu tadbir (perkeranian/ operasi), pembantu setiausaha pejabat, pembantu tadbir (kewangan), pemeriksa cap jari dan pegawai khidmat pelanggan adalah layak dipertimbangkan oleh pihak berkuasa melantik berkenaan untuk peningkatan secara lantikan ke jawatan penolong pegawai tadbir gred n29, tertakluk kepada. Penolong pegawai tadbir n29 jawatan & gred baru :

Pegawai Sedang Berkhidmat Dalam Perkhidmatan Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi), Pembantu Setiausaha Pejabat, Pembantu Tadbir (Kewangan), Pemeriksa Cap Jari Dan Pegawai Khidmat Pelanggan Adalah Layak Dipertimbangkan Oleh Pihak Berkuasa Melantik Berkenaan Untuk Peningkatan Secara Lantikan Ke Jawatan Penolong Pegawai Tadbir Gred N29, Tertakluk Kepada.

Jul 11, 2021 · penolong pegawai tadbir. Peperiksaan khas kenaikan pangkat skim setiausaha pejabat. Fakulti teknologi kejuruteraan elektrik dan elektronik

Read >>  Tangga Gaji Polis Mengikut Pangkat

Penolong Pegawai Tadbir Gred N29 Adalah Layak Dipertimbangkan Bagi Kenaikan Pangkat Ke Jawatan Penolong Pegawai Tadbir Gred N32 Yang Kosong Apabila Telah:

Oleh itu saya bersedia / tidak bersedia* ditukarkan sekiranya saya berjaya dalam urusan kenaikan pangkat ini. Dimaklumkan bahawa lpu pada 2 ogos 2012 telahpun meluluskan surat edaran jpa. Tarikh kenaikan pangkat ke gred n26 :

Penolong Pegawai Tadbir Gred N29.

Diperakukan oleh ketua jabatan / perkhidmatan. Penolong pegawai tadbir gred n29 adalah layak dipertimbangkan bagi kenaikan pangkat ke jawatan penolong pegawai tadbir gred n32 yang kosong apabila telah: Kelayakan lantikan ke gred n19.

Rm 5,672.00 ( Kadar Kenaikan Gaji Tahunan :

(b) syarat kenaikan pangkat ke gred n32. N17, n22, n27/28, n32, n36 adalah seperti di lampiran d, d1, d2, d3, d4, d5. Perubahan perbekalan kenaikan pangkat secara lantikan (kpsl) ke skim perkhidmatan pegawai tadbir adalah seperti di lampiran e manakala perubahan perbekalan kpsl ke skim perkhidmatan penolong pegawai tadbir adalah seperti di lampiran f.

Gred N29 3609 Norfaraatjais.gov.my N29:

Kenaikan pangkat ke gred n32 11. Dipertimbangkan bagi kenaikan pangkat ke jawatan pembantu tadbir (perkeranian / operasi) gred n22 yang kosong apabila telah: 7) pembantu perpustakaan gred s19.