Kisah Along Spoon

Kisah Along Spoon. Rupanya sang vokalis yang bernama along adalah korban pembunuhan yang tewas pada 6 januari 2000 di malaysia. Selepas kematian along, tempatnya digantikan oleh azlong adik kepada along pada tahun 2000.

(Video) Imbasan Kembali Kisah Sedih Tragedi Pembunuhan from langsiot06.blogspot.com

Selepas pada itu azlong menarik diri kerana atas isu yang tidak dapat di elakkan. Pada 2000, beliau meninggal dunia ketika namanya meniti puncak populariti. Tewas didalam karungkasus pembunuhan vokalis band ternama m.

Namun, Sebelum Ini Lagu Nyanyiannya Kembali Dimainkan.

Imbas kembali kisah sedih tragedi pembunuhan kejam along spoon. Misteri pembunuhan along spoon yang ingin diketahui ramai akhirnya terjawab! Along spoon atau nama sebenarnya, sabi’ul malik shafiee pernah mencetuskan satu fenomena dalam industri hiburan tanah air pada ketika itu.

Misteri Pembunuhan Penyanyi Along Spoon Akhirnya Terbongkar | Mungkin Masih Ramai Yang Belum Mengetahui Cerita Sebenar Misteri Pembunuhan Along Spoon.

Genap sudah 15 tahun pemergian vokalis kumpulan spoon, along spoon. Sedar atau tidak, sudah 12 tahun sabi’ul malik atau lebih popular dengan. Siapa sahaja yang lahir sekitar tahun 1980an pastinya tidak betah untuk melupakan tragedi yang menimpa anak muda bernama sabi’ul malik shafie ini, lapor portal timur daily.

Read >>  Kisah Namrud Menikahi Ibunya

Tetapi Adakah Anda Semua Tahu Along Pernah Dilaporkan Hilang Dan Menimbulkan Banyak Persoalan Yang Tidak Dapat Dirungkaikan Dengan Mudah.

Mungkin masih ramai yang belum mengetahui cerita sebenar misteri pembunuhan along spoon. Pria bernama lengkap sabi'ul malik shafiee ditemukan jasadnya terikat dalam karung. Along atau nama sebenarnya sabi’ul malik shafie iaitu vokalis utama kumpulan spoon dilaporkan hilang selama 10 hari.

Along Dikabarkan Menghilang Pada 25.

Along spoon:mstar online mengimbas tragedi sedih kematian along (spoon) pada 6 januari 2000. Mstar online menyingkap peristiwa sedih itu. Sedar atau tidak, sudah 12 tahun sabi’ul malik atau lebih popular dengan panggilan along spoon meninggalkan kita semua.

Along Atau Nama Sebenarnya Sabi'ul Malik Shafie Yang Ketika Itu Berusia 19 Tahun Popular Dengan Lagu Rindu Serindu.

Kerinduan peminat terhadap arwah begitu mendalam. Along spoon atau nama sebenarnya, sabi’ul malik Pejam celik, sudah genap 22 tahun arwah along pergi meninggalkan kita.