Koperasi Perniagaan Guru-Guru Muar Berhad

Koperasi Perniagaan Guru-Guru Muar Berhad. Orang yang bertanggungjawab mencadangkan penubuhan ini adalah allahyarham penghulu yahya bin abdul aziz. Laporan audit pematuhan syariah disediakan untuk memenuhi keperluan mesyuarat

Taska Koperasi Penulis Dan Pembaca Muar Berhad December 2014 from taskakppmb.blogspot.com

Orang yang bertanggungjawab mencadangkan penubuhan ini adalah allahyarham penghulu yahya bin abdul aziz. Selain itu, dana yang sedia ada akan digunakan untuk membantu ahli menceburi bidang perniagaan dengan menjalinkan kerjasama dengan ddr. Idea penubuhan dicetuskan oleh pemimpin masa lampau yang berpandangan jauh setelah dibahaskan dalam mesyuarat exco kkglmsm bertempat di sk.batu 2, jalan batu kuala lumpur pada tahun.

Laporkan Profil Ini Perihal Saya Sedang Mencari Apa Sahaja Peluang Pekerjaan Atau Jawatan Pekerjaan Yang Bersesuaian Dengan Kemampuan, Kemahiran Dan Pengetahuan Saya.

Laporan audit pematuhan syariah disediakan untuk memenuhi keperluan mesyuarat Idea penubuhan dicetuskan oleh pemimpin masa lampau yang berpandangan jauh setelah dibahaskan dalam mesyuarat exco kkglmsm bertempat di sk.batu 2, jalan batu kuala lumpur pada tahun. Pinjaman koperasi guru adalah diantara produk dan perkhidmatan utama yang ditawarkan oleh beberapa koperasi terkemuka di kedah pada ketika ini.

Read >>  Contoh Visi Misi Dan Objektif Perniagaan Urutan Refleksologi

Tambahan Pula, Saya Seorang Yang.

Koperasi ditadbir oleh 16 orang ahli lembaga yang terdiri dari 7 orang guru dan 9 orang pelajar. Orang yang bertanggungjawab mencadangkan penubuhan ini adalah allahyarham penghulu yahya bin abdul aziz. Koperasi sekolah menengah sains muar berhad didaftarkan pada 20 ogos 1985 dengan nombor pendaftaran ks 493 dan menjadi ahli angkasa pada 17 ogos 1988 dengan nombor rujukan jr 176.

Menyediakan Skim Pembiayaan, Skim Kebajikan Dan Skim Pelaburan Bagi Yang Layak.

Memorandum persefahaman dimeterai antara goter aqua x sdn. Koperasi parit jawa muar berhad. Koperasi yayasan guru malaysia (kopygmb) berhad telah ditubuhkan pada 4 april 2010 bertempat di pejabat yayasan guru malaysia berhad di taman melawati jalan ulu kelang kuala lumpur.

Koperasi Kesatuan Guru Guru Melayu Malaysia Barat Berhad Kgmmb.

Koperasi guru melayu kelantan berhad , lot 2333, bangunan koop guru padang bongor, jalan pengkalan chepa , 15400 kota bharu, kelantan phone: 10, jalan ss 6/1, kelana jaya, 47301 petaling jaya, selangor. Pengurus besar bahagian komunikasi korporat angkasa, borhan mat aris dan pengerusi kpggmb, abdul fadzil hussin.

Selain Itu, Dana Yang Sedia Ada Akan Digunakan Untuk Membantu Ahli Menceburi Bidang Perniagaan Dengan Menjalinkan Kerjasama Dengan Ddr.

Yang turut hadir, naib presiden angkasa, datuk kamarudin ismail; Koperasi perbadanan kemajuan iktisad negeri kelantan berhad 34. Koperasi menunaikan zakat perniagaan koperasi melalui majlis agama islam negeri johor.