Lirik Utusan Rindu

Lirik Utusan Rindu. Create and get +5 iq. 100+ download kumpulan lagu achik spin malaysia terlengkap offline full album terbaik mp3 + lirik terpopu;er list lagu:

Lirik Lagu Utusan Rindu Lirik rindu lukisan oleh hendri from turrdeya.blogspot.com

Menghirup rindu yang sesakkan dada. 373k followers 200.4m total views. Kupegang erat dan kuhalangi waktu.

Menghirup Rindu Yang Sesakkan Dada.

Terbawa sungai ke ujung mata. 373k followers 200.4m total views. Utusan rindu merindui dirimu kau sering beradu dalam igauan mimpiku.

( 1 ) Tapi Kutahu Jauh Dari Pancainderaku.

100+ download kumpulan lagu achik spin malaysia terlengkap offline full album terbaik mp3 + lirik terpopu;er list lagu: Satu cinta 2004 1 buah hati diambil orang 2 dekat disayang jauh dikenang 3 hadirlah mustika 4 janji kita 5 mengusung rindu 6 nadia 7 tiada beza disisinya 8 utusan rindu demi 2002 1 di mana janjimu dulu 2 dimensi sakti 3 di. 99% (152 / 2 ).

C Dm F G C.

100+ download kumpulan lagu achik spin malaysia terlengkap offline full album terbaik mp3 + lirik terpopu;er list lagu: Utusan rindu merindui dirimu kau sering beradu dalam igauan mimpiku tapi kutahu kau jauh dari pancaindra ku cuma kumampu melukis impianku kan kubina singgasana di kaki pelangi indah agar cahaya rindu ini mengelilingiku apakah itu cuma, cuma impianku saja sedangkan hakikatnya engkau dan aku berbeza Mampu melihat nun jauh di alam maya.

Read >>  Akta Penjagaan Kanak-Kanak 1961 Pdf

Utusan Rindu Merindui Dirimu Kau Sering Beradu Dalam Igauan Mimpiku Tapi Kutahu Jauh Dari Pancainderaku Cuma Kumampu Melukis Impianku Kan Kubina Singgahsana Di Kaki Pelangi Indah Agar Cahaya Rindu Ini Mengelilingi Ku Apakah Itu Cuma, Cuma Impianku Saja Sedangkan Hakikatnya Engkau Dan Aku Berbeza Andainya Kau Terima Impian Menjadi Nyata

[intro] am g f g am g am [verse] am dm dalam hati ini ada nama mu g c nama sorang insan yang aku rindu e am dm dalam diri ini ada sayang mu g c sayangnya diri mu tidak mengerti e am dm dalam senyum ini ada tangisan g c tangisan seorang insan terluka e am dm dalam jiwa ini ada pilunya g e pilu. Bila ku kenang kisah cinta lalu pastiku teringat akan dirimu ku harap agar kau kembali di sisi hilangnya dikau jelas terasa menghiris luka. Lirik utusan rindu dari naz ashri ini dipublikasikan pada tanggal 29 juli 2020 (2 tahun yang lalu) dan diciptakan oleh mija, ejan borhan / naz ashri.single ini didistribusikan oleh label map music.

Kuasyik Memuja Kadang Waktu Terlena.

Lagu utusan rindu dinyanyikan kumpulan spinbagaikan pungguk merindui rembulankan asyik memuja kadang waktu terlenamampu melihat nun jauh di alam mayatapi tak. Kupegang erat dan kuhalangi waktu. Disana cinta disini rindu (official lyric video) fmc music.