Lucy Pi Mai Tang Tu

Lucy Pi Mai Tang Tu. Hasil garapan terbaik othman hafsham dan dr. Aktif berlakon dalam drama melayu dan mandarin, angeline merupakan antara pelawak yang sering membuat kemunculan sebagai pelawak pentas di rtm.

Mat Over Pi Mai Pi Mai Tang Tu Pi Mai Pi Mai Tang Tu from kmasthins.blogspot.com

Aug 3 2018, 06:01 pm, updated 3y. Hantu air (2012) as actress. Tetiba jer teringat lakonan angeline tan yang bawak watak lucy dalam drama pi mai pi mai tang tu dulu.

Hasil Garapan Terbaik Othman Hafsham Dan Dr.

39,005 followers · video creator. Read reviews from world’s largest community for readers. With muhammad abdullah, ahmad busu, imuda, zami ismail.

8,439 Followers · Tv Show.

Your email address will not be published. Tetiba jer teringat lakonan angeline tan yang bawak watak lucy dalam drama pi mai pi mai tang tu dulu. Salah sebab diorang tahu income x stabil kekadang ada kekadang xde.

Macam Tu Hari Metro Kot Temuramah Seorang Aktor Cina.

Kuat betul pen4ngan pi mai pi mai tang tu ini. Angeline tan memang jenis low profile.antara retis yang tak ada kontroversi.setahu iols, nama dalam ic dia tan yoke yeah.single mother. Sitkom ini merupakan idea daripada hatta azad khan dan di arah kan oleh othman hafsham yang menceritakan mengenai kehidupan seharian penduduk di flat seri wangi.

Read >>  Kkbk Kuantan

We Don't Have Any Reviews For Pi Mai Pi Mai Tang Tu.

Imuda, zami ismail, wan maimunah, khatijah tan, mohammad abdullah, ahmad busu, angeline tan, sathiyasitkom ini menceritakan tentang kehidupan sehar. Saya ingat awak main satu kaki. Nama lucy pula seakan sudah sebati dengan diri angeline dan masih ramai peminat yang memanggil angeline dengan nama lucy.

Cina Berterus Terang Kenapa Tak Kahwin.

Mana ada orang main satu kaki punya. Kisah ini juga telah dipentaskan sebagai pementasan muzikal pada tahun 2006 serta dijadikan siri komik strip mingguan di dalam akhbar berita minggu. Imuda, zami ismail, wan maimunah, khatijah tan, mohammad abdullah, ahmad busu, angeline tan, sathiyasitkom ini menceritakan tentang kehidupan sehar.