Makan Sedap Serdang

Makan Sedap Serdang. Pantai cermin kanan, pantai cermin, kabupaten serdang bedagai, sumatera utara 20987, indonesia. Haaa marilah tengok apa kami makan.aku ambil 2 sate set (rm12/set), nasi arang ayam (rm11.50), 3 nasi lemak ayam rempah (rm6.50/nasi), lontong kering special (rm13.50).then aku tapau mee rebus special (rm10) dan lontong kering special (rm13.50) untuk bawa balik rumah.allahu, semua sedapppp!lontong kering tu sedapnyaaaa penuh.

Kedai Makan Sedap Seri Kembangan Nice Taste Of Kambing from skatexrt.blogspot.com

Menu femes yang ada kat sini nasi lemak ayam dan nasi ayam. Orang tingin nasi lemak daun pisang yang singgit2 tu. 20+ destinasi tempat makan best di bangi 2022 yang wajib anda cuba kalau bercuti ke sini.

Selera Mengidam Makan Nasi Ayam Juragan Sungai Serdang.

Berikut adalah 38 restoran tempat kuliner tempat makan di deli serdang sumatera utara yang murah dan enak : Serdang kedah ni kawasan kampung je. Middle eastern restaurant · 140 tips and reviews.

Orang Tingin Nasi Lemak Daun Pisang Yang Singgit2 Tu.

#3 bawal power sempoi teras jernang. Haaa marilah tengok apa kami makan.aku ambil 2 sate set (rm12/set), nasi arang ayam (rm11.50), 3 nasi lemak ayam rempah (rm6.50/nasi), lontong kering special (rm13.50).then aku tapau mee rebus special (rm10) dan lontong kering special (rm13.50) untuk bawa balik rumah.allahu, semua sedapppp!lontong kering tu sedapnyaaaa penuh. 170 likes · 1 talking about this · 2 were here.

Read >>  Cuanto Cuesta Una Motoneta

Tempat Ini Adalah Tempat Yang Menawarkan Tempat Makan Yang Menarik Dan Sedap Di Bangi Menurut Pendapat Ramai.

Jom lihat senarai lengkap 35 tempat makan menarik di bangi 2021 yang terkini. Kedai makanan ni terletak kat sebelah srjkc serdang baru 2.gerai yg tepi sekali. Mishaltit @ de centrum mall.

Sblh Kedai Mattop Tu Kedai Ape.

Pohon cadangan dari bijak pandai kt carigold ni. Kalau korang datang ke serdang, kedah ni, jangan lupa singgah makan tengahari di kedai makan nasi kandar melayu chef mohd yussof ramadan. Gerai ni terletak depan public bank seri kembangan yg baru, jalan nak pergi ke taman u.

Sandwich Place · 6 Tips And Reviews.

Ikut suka korang la nak makan apa😂😂. Kedai makan sedap seri kembangan : Pergi ke kedai ni pun sebab family mertua suka ke sini.