Mpob Pembaharuan Lesen

Mpob Pembaharuan Lesen. Tiada pembaharuan selepas tiga bulan habis tempoh. Pada tab menu utama klik pada ikon pembaharuan lesen.

Trainees2013 Borang Bantuan Ssm from trainees2013.blogspot.com

Box 10620 50720 kuala lumpur. Permohonan untuk memperbaharui lesen mpob hendaklah dibuat dalam tempoh tidak kurang daripada satu (1) bulan tetapi tidak awal daripada tiga (3) bulan daripada tarikh habis tempoh lesen. Memberi maklumat palsu adalah satu kesalahan di bawah seksyen 67 akta 582.

Lesen Aktiviti Dari Mpob Lembaga Minyak Kelapa Sawit Malaysia (Mpob) 5.

Box 10620 50720 kuala lumpur. Pemegang lesen hendaklah, dari semasa ke semasa, mengemukakan maklumat dan dokumen yang. Kemukakan salinan kad pengenalan/pasport dan lesen memandu.

Salinan Lesen Mpob Yang Disahkan Benar 5.

Salinan permohonan tukar syarat tanah (jika berkaitan) minyak sawit mampan malaysia (mspo) borang a: Permohonan untuk memperbaharui lesen mpob hendaklah dibuat dalam tempoh tidak kurang daripada satu (1) bulan tetapi tidak awal daripada tiga (3) bulan daripada tarikh habis tempoh lesen. You have just read the article entitled my lesen mpob.

Read >>  Bateria Italika Mf-Fa Iytx7A-Bs Caracteristicas

Pekebun Kecil Berlesen >> Cara Memohon Pembaharuan Lesen >> Cara Memohon Perubahan Maklumat >> Cara.

Its main role is to promote and develop national objectives, policies and priorities for the wellbeing of the malaysian oil palm industry. Perundangan subsidiari itu, arahan dan selainnya perintah lembaga. Malaysian palm oil board mpob photos facebook.

Lengkap, Benar Dan Tepat Kepada Pihak Lembaga Dan Hendaklah Diterima Oleh Pihak Lembaga Sebagaimana.

You can also bookmark this page with the url : Laman utama | panduan | hubungi mpob : Pengguna baru sila daftar di sini lupa kata laluan.

Pada Tab Menu Utama Klik Pada Ikon Pembaharuan Lesen.

Sila perbaharui lesen mpob anda sebelum habis tempoh. Pada tab menu utama, klik pada ikon pembaharuan lesen 2) pilih nombor lesen yang ingin diperbaharui dari senarai dan klik butang ok Surat kebenaran perjalanan aktiviti sawit pkpb 13 26 jan 2021.