Nombor Untuk Langgan Internet Umobile

Nombor Untuk Langgan Internet Umobile. Internet mobile sebanyak 500mb kuota. Cara semak nombor maxis hotlink tekan *139#.

Lupa Angka Giliran Spm 2017 Check Results Spm 2020 Stam from arankaseress.blogspot.com

Sila klik sini untuk terus ke protal pertukaran. Pastikan nombor telefon bimbit didaftarkan. Cara semak nombor maxis hotlink tekan *139#.

Internet Free Sebulan 1Gb, Pangilan Percuma Ke Sama Umobile.

Pilih menu mobile network setting. Untuk mengatasi masalah ini, gunakan cara ini: Seterusnya sila restart handphone anda untuk mengaktifkan 4g lte.

Sila Klik Sini Untuk Terus Ke Protal Pertukaran.

U mobile sebelum ini telah memperkenalkan pelan prabayar gx30 dengan internet tanpa had kuota paling murah, hanya rm30/bulan tetapi kelajuan disekat kepada 3mbps. Jika anda mahukan kelajuan yang sedikit lebih laju, u mobile kini menawarkan pelan prabayar gx38 juga dengan internet tanpa had kuota, tetapi kelajuan disekat digandakan ke 6mbps. Pergi ke u mobile centre terdekat.

Read >>  Semakan Temuduga Spp 2021

Ikut Arahan Pada Skrin Untuk Menyelesaikan Pembelian Anda.

Boleh kekalkan nombor lama dari digi, celcom, maxis, umobile, webe,. Internet mobile sebanyak 500mb kuota. Pergi ke menu setting atau pengaturan.

Langkau Artikel Ini Jika Ingin Semak Baki Yes 4G.

Dail *150*1# cek baki kredit dan season pass : Untuk menyemak baki kuota, pengguna boleh semak melalui celcom life atau dail nombor berikut: Cara daftar pakej remaja keluarga malaysia (maxis,celcom,digi,umobile,yes & unifi tm) untuk internet rm10 sebulan dan 20gb data.

Pastikan Nombor Telefon Bimbit Didaftarkan.

Untuk maklumat lanjut, layari laman celcom. Anda boleh memeriksa jumlah kredit yang telah anda gunakan dan juga jumlah kuota internet yang anda beli dengan kredit umobile anda. Atau anda boleh menghubungi customer service di nombor 1318, sila cakap untuk aktifkan nombor u mobile anda.