Ozlyn Anak Siapa

Ozlyn Anak Siapa. Rozlinawaty ismail (lahir 22 september 1981) adalah pelakon, pengacara dan pengurus artis malaysia. Klik pic utk baca.atas iklan ada close

Anak Johan Dan Ozlyn Tapi nampak gayanya nama yang elok. from covagies.blogspot.com

Tingkah seorang anak perempuan jadikan bra emak sebagai gendongan bonekanya bikin ngakak. Mmenerusi laman instagramnya, johan sudahpun mengumumkan nama penuh bayinya iaitu nur latifah chantiq hanania. Mereka berdua sebenarnya dah berkahwin sebelum johan bergelar artis lagi.

Ozlynn Adalah Pengurus Suaminya Sendiri, Johan Raja Lawak.

Jangan dengar sebelah pihak saja. “tanda tangan tu macam yusuf. Ozlynn jelas kenapa pilih nama moleiq untuk anak kelima gempak.

Read >>  Mimpi Bersalin Anak Lelaki

Bayaran Jozan Rm50 Ribu Sejam Satu Fitnah Ozlyn Hiburan Mstar.

Klik pic utk baca.atas iklan ada close Nama anak johan & ozlyn, chantiq. Jangan lupa follow kami di instagram !

Maybe Yusuf Boleh Jadi Anak Yang Soleh Macam Abg Ariq.

Ozlyn selar ustaz ustazah online. Menurut ozlyn, dia dan suami yang juga merupakan pelawak serta penyampai radio, johan telah pun bersepakat untuk menamakan anak mereka itu nur latifah cherdiq hanania. Akhirnya johan raja lawak mengakui yang dia sudah berkahwin dengan ozlyn 5 tahun yang lalu.

Johan Ozlyn Bakal Timang Cahaya Mata Hiburan Mstar.

Menerusi laporan rap harian metro terbitan 28 julai lalu, ozlyn ingin membetulkan kenyataan yang sebelum ini disiarkan dalam media massa mengatakan dia pernah berkahwin sebelum ini. Baby ni sistem imuniti dorang still lemah wah bijaknya anak sulung johan ozlynn terangkan pasal gempak. Tapi putin menyembunyikan identitas mereka.

Kami Tak Mahu Cakap Siapa Betul Siapa Salah.

Kisah sebenar misteri anak ozlyn wati ni,gambar terkini anak ini ?ada yg cakap anak farid kamil? Seperti juga dengan pasangan selebriti ozlyn dan johan yang terpaksa berjauhan dengan anak sulung kesayangan. Bocil ini jadikan bra emak buat gendongan bonekanya, warganet: