Pembaharuan Lesen Kewangan

Pembaharuan Lesen Kewangan. Kadar bayaran perniagaan milikan tunggal (enterprise), perkongsian & perkongsian liabiliti terhad (plt):syarikat sendirian berhad, firma perunding, koperasi, persatuan & pertubuhan:nota: (baki akhir terkini tidak kurang daripada rm2,500.00 & pastikan alamat adalah sama seperti dalam sistem eperolehan/ssm/.

Pembaharuan Lesen Kewangan Malaysia Secara Online from tanamjuki.blogspot.com

Pendaftaran hampir @ tamat tempoh. Borang pengisytiharan kementerian kewangan yang sudah ditandatangani ; Dengan melayari laman web ini, anda bersetuju dengan terms & conditions dan memberi kebenaran kepada kami untuk perbaharui lesen memandu anda.

Terima Sijil / Lesen Kewangan Syarikat Anda Setelah Diluluskan.

Salinan kad pengenalan salinan ssm (pendaftaran perniagaan) penyata bank 1 bulan penyata kwsp & resit 1 bulan (pembaharuan sahaja) syarikat sdn bhd dokumen yang diperlukan: Pengguna seterusnya dan pembaharuan sijil digital akan dikenakan bayaran sebanyak rm120.00 untuk tempoh tiga (3) tahun. Tempoh sah laku pendaftaran syarikat dengan kementerian kewangan malaysia (mof) adalah 3 tahun.

Kami Menawarkan Perkhidmatan Seperti Berikut:

Permohonan baru perbaharui lesen permohonan status bumiputera. Untuk pendaftaran yang hampir atau telah tamat tempoh. Proses pembaharuan perlu dilakukan setiap 3 tahun.

Read >>  Revivir Tablet Canaima

Ilesen @ Arbd Jaya Management & Consultancy Mengurus Pembaharuan Lesen Memandu Kompeten (Cdl) Dan Lesen Memandu Vokasional (Gdl/Psv) Dengan Jabatan Pengangkutan Jalan (Jpj).

3.3 permohonan pembaharuan pembaharuan pendaftaran adalah permohonan yang dibuat bagi melanjutkan tempoh perakuan. Permohonan boleh dibuat sebelum 3 bulan tarikh luput. Kami adalah penyedia perkhidmatan berkaitan kementerian kewangan dengan pengalaman sejak 7 thun yang lepas.

Syarikat Yang Telah Tamat Tempoh Tidak Melebihi 1 Tahun Atau Tidak Kurang 3 Bulan Sebelum Tarikh Luput Layak Untuk Membuat Pembaharuan.

Buat pengetahuan semua, para peniaga yang lesen perniagaannya telah tamat tempoh boleh melakukan urusan pembaharuan lesen ssm secara atas talian menerusi sistem yang disediakan. Pendaftaran syarikat enterprise dokumen yang diperlukan: Hanya pada yang percaya pada servis online kami.

Salinan Penyata Akaun Bank Terkini.

Rm 950 lesen kewangan (mof) bumiputera rm 350 lesen kewangan tambah bidang rm 250 sijil digital eperolehan rm 250 cidb (pendaftaran 2 tahun) (boleh hubungi kami untuk semakan harga sebab harga sentiasa berubah) harga pkk (bpku) rm Ia adalah benda yang sama, iaitu seperti gambar di bawah: Renew, daftar & kursus cidb.